Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

A El meu 3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a fer la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem el que més destaca del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos i col·laboreu amb El meu 3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat
El meu 3cat24 és com un jardí. Quan plou, es nota. Així hem començat la setmana del primer temporal de la tardor; ben remullats!

Els vídeos rebuts han estat molts, però els que s'han endut el gat a l'aigua de l'Escala i d'Alvoraia han estat els temporals enregistrats per "Busomsj" i per "jordivideo", amb 765 i 700 visites respectivament. També hem rebut fotografies des de pràcticament tot el litoral català. Algunes de les que han causat més sensació, suposem que pel grau d'inconsciència dels seus protagonistes, han anat a parar a Sant Feliu de Guíxols, a la Platja de Torre Valentina o al sud del Golf de Roses. El "Conductor desesperat" o imatges amb altres temàtiques, com "Posta entre palmeres" o amb contingut informatiu com "Fem història" o "Adéu, Solomon" també han despertat l'interès de molts visitants.

En la secció de textos, els "Hipopòtams israelians" s'han convertit en les bèsties més llegides els últims dies. I dintre dels blogs en català destacats de la setmana, hem seleccionat, entre altres, un de molt periodístic "Cròniques de Guillem Carbonell" i un altre que ens ha semblat interessant per l'originalitat amb la que l'autora, Carma Rosanas, il·lustra la seva "Col·lecció de moments".

Els grups d'internautes que han ocupat la setmana a la secció "El Facebook també parla català" tenen en comú el fet de voler aconseguir objectius socials ben concrets com salvar la JONC, compartir la catalanitat i fer-se notar a la xarxa o trobar respostes institucionals a preguntes aparentment tan sezilles com és on aparcar les motos a Barcelona.

Per últim, els nostres Catalans pel món ens han explicat com es viu en directe un rodeo des de Seattle, un concurs de castells des de l'Argentina o un viatge al Canadà que no té bitllet de tornada.

L'Anna Jover, l'Antoni Chumillas, el Ruben Martínez, i la Núria i el Marc, són els nous catalans que aterren al 3cat24 des de diferents indrets del planeta per explicar-nos les seves experiències i donar-nos la seva pròpia visió del país que els acull. Avui, però, tenen una altra missió, doncs són els encarregats de tencar "El millor de la setmana dels usuaris". Al llarg del cap de setmana podreu conèixer la seva història llegint les seves presentacions.

Una setmana moguda, humida i plena d'actualitat, això últim gràcies a tots vosaltres.

Recordeu, però, que això no s'acaba i que les sorpreses poden arribar en qualsevol moment del dia o de la nit, des de qualsevol lloc del món! No oblideu que seguim al Facebooki al Twitter i que esperem els vostres missatges. Així que, si voleu formar part del nostre equip de ciutadans reporters, només us heu de registrar. És molt fàcil!

Ajudeu-nos a construir El meu 3cat24, el vostre espai de participació!




Anar al contingut