Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

A ElMeu3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a fer la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem el que més destaca del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos i col·laboreu amb ElMeu3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat
Aquesta setmana hem inaugurat dues noves seccions típicament estiuenques a ElMeu3cat24.

Per un costat us hem plantejat que ens feu arribar La postal de l'estiu, és a dir, una fotografia que expliqui què significa per vosaltres aquesta època de l'any, algun racó especial per anar de vacances o simplement curiositats relacionades amb les vostres activitats d'estiu. Després de seleccionar les més destacades, vosaltres mateixos votareu quina és la millor i el seu autor guanyarà una càmera de fotos!

L'altra secció per desgràcia també té una relació directe amb la calor. "Incendis de l'estiu a Catalunya" vol elaborar un mapa interactiu on tots participeu per localitzar i fotografiar els focs descontrolats que proliferen per la geografia catalana. Entre tots podem ajudar a una major conscienciació ciutadana!

I seguint el nostre viatge gràcies a "Catalans pel món", descobrim les curiositats de Sydney, la bellesa de Verona o la reivindicació catalanista des d'Amsterdam. Aquesta setmana també s'han afegit dos nous catalans: l'Anna Pujol des de Santo Domingo, a la República Dominicana, i el el David i la Laura des d'Ithaca, als Estats Units. Benvinguts! Les últimes històries ens han fet reviure una història d'espies als Estats Units i una trobada molt especial entre catalans a l'Argentina.

Pel que fa a la nostra secció "Cada dia un blog en català" ens hem trobat la varietat a la qual ja ens teniu acostumats. La literatura la disfrutàvem a Nosaltresllegim.cat, escrit per Montserrat Brau; la reflexió ens l'oferia Xavier Martinez al seu Xaviermartinez's Weblog; la feminitat la trobàvem a Vidapervida, de Rosa Roig i Manola Roig; la música la posa en Jordi Pujadas a La Cullarada i la Janet Recasens ens reunia a tots per explicar-nos les seves Rondalles de la vora del foc.

Les informacions més vistes aquesta setmana han estat:

No he sigut mai catalanista ni espanyolista (166), Gorga d'en Duran (165) i "Spain go hell" en un mur de la Diagonal amb Glòries (350).

Seguim a Facebook, on esperem arribar als 1.000 seguidors ben aviat! Ens encanten els vostres missatges. Recomaneu ElMeu3cat24 als vostres amics. Ah, i també som al Twitter!

Si voleu formar part del nostre equip de ciutadans reporters, només us heu de registrar. És molt fàcil! Ajudeu-nos a construir ElMeu3cat24, el vostre espai de participació!
Anar al contingut