Croissants de la pastisseria Vallflorida de Sant Esteve de Palautordera
Croissants de la pastisseria Vallflorida de Sant Esteve de Palautordera
Sant Esteve de Palautordera

El millor croissant de mantega de l'Estat és el que fa Lluís Costa a Sant Esteve de Palautordera

El pastisser Lluís Costa s'imposa entre els 44 participants que s'han presentat al Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya

RedaccióActualitzat

El millor croissant de mantega de l'estat espanyol d'aquest 2015 és el que elabora  Lluís Costa, de la pastisseria Vallflorida de Sant Esteve de Palautordera. El pastisser Lluís Costa, segona generació de pastissers i exalumne de l'Escola de Pastisseria de Barcelona, s'ha imposat entre els 44 participants de tot l'Estat que han presentat els seus croissants artesans al Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya.

La pastisseria Vallflorida és un negoci familiar dedicat a la pastisseria i la xocolata, que va obrir el seu primer establiment a Sant Esteve de Palautordera el 1983 i el 1988 un segon local a Santa Maria de Palautordera.

El jurat de la vuitena edició del millor croissant artesà de mantega a Espanya, organitzat per l'Escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona, ha valorat, principalment, el sabor i l'acabat dels croissants. Han de ser de banya recta o de mitja lluna i formats amb un mínim de tres voltes. L'aspecte és fullat, pesen entre 45 i 65 grams i les bases del concurs no accepten peces farcides o decorades. Lluís Costa pren el relleu a Oriol Balaguer, el guanyador de l'edició de l'any passat.

 

Anar al contingut