El Milan elimina a la italiana l'Olympique de Lió de les semifinals de la Lliga de Campions

El Milan serà el rival del Barça o el Benfica a les semifinals de la Lliga de Campions. Després de l'empat a zero en el partit d'anada els italians han eliminat l'Olympique de Lió 3-1. Inzaghi ha inaugurat el marcador en el minut 25, però Diarra en el 31 ha aconseguit l'empat que classificava l'equip francès. En la recta final de l'encontre el Milan ha sentenciat. Inzaghi de nou ha aconseguit el 2-1 i ja en temps afegit Xevxenko ha fet pujar el 3-1 definitiu.

L'homenatge a Albertini podria no ser l'únic partit que el Barça hagi de disputar enguany a San Siro. Si els catalans guanyen el Benfica, hauran de viatjar a Milà per jugar les semifinals de la Champions. Però no ha estat una classificació fàcil per als italians. L'Olympique de Lió ha tingut més ocasions, però la falta d'encert de Govou, Wiltord, Maloudà i Juninho no ha permès als francesos obrir el marcador. Tot el contrari que el Milan, que, amb una sola aproximació, n'ha tingut prou per marcar. Seedorf la posa i Inzaghi remata: minut 25, 1-0. S'ha fet justícia, però, en el 31. Al més pur estil d'una "melée", Diarrà aprofita un rebuig de Dida per empatar i dominar l'eliminatòria. La centrada, és clar, l'havia fet Juninho Pernambucano. Abans del descans, el Lió ha fregat la sentència, però el Milan ha sortit viu. A l'inici de la segona part, l'equip de Gerard Oullier ha jugat tranquil i només ha patit un ensurt que Wiltord ha solucionat sota els pals. Però quan l'afició francesa es veia en les semifinals, el Milan ha demostrat per què té sis copes d'Europa a les seves vitrines. En el minut 88, Sheva no marca, la pilota va de pal a pal, però Filipo Inzaghi capgira l'eliminatòria amb el seu segon gol. Cinc minuts després i, amb l'Olympique trencat moralment, Xevxenko ha fet el definitiu 3-1 gràcies a un error de Clerk. Novè gol en deu partits a la Champions per a l'ucraïnès i els "rossoneri", semifinalistes.