Futbol

El Miapuesta Figueres encara no és Miapuesta Castelldefels perquè cal l'autorització de la Federació

El Miapuesta Figueres encara no s'ha convertit en Miapuesta Castelldefels, tot i el vot favorable al traspàs del màxim accionista del club, Enric Flix. Per a l'oficialització cal que la Federació Espanyol accepti el canvi de domicili del club. Tot i això, l'alcalde de Castelldefels ha presentat l'acord amb Miapuesta. Per la seva banda, la plataforma de petits accionistes del Figueres ja té l'acta de la junta de la setmana passada i dimecres o dijous la portarà al jutjat mercantil de Girona per fer efectiva la impugnació.

Actualitzat

La plataforma de petits accionistes del Figueres que "vol impedir el trasllat del club a Castelldefels" ja té l'acta de la junta d'accionistes de dijous passat. Els l'ha lliurat el notari que l'ha redactat, Miquel Vera Morano. En aquest sentit, el grup de petits accionistes té previst segurament dimecres o dijous portar l'acta al jutjat mercantil de Girona, per fer efectiva la impugnació de la convocatòria de la junta i de tots els acords que s'hi van prendre.

D'altra banda, aquest dilluns al vespre l'alcalde de Castelldefels ha presentat l'acord amb Miapuesta que hauria de portar el futbol de l'equip de Segona B de Figueres a la localitat costanera. Un acte de presentació que ha tingut com a protagonistes l'alcade de Castelldefels, Antonio Padilla, la regidora d'Esports, Maria del Mar de la Torre, el president de la UE Castelldefels, Torilbo López, i per sobre de tots, el president de la UE Miapuesta Castelldefels, Enric Flix.

Flix és, de moment, el màxim mandatari de la Unió, i a més, propietari de l'empresa Miapuesta.com. Per tant, l'artífex i responsable de la decisió de moure la Unió des de Figueres fins a Castelldefels. Un moviment que, segons el mateix Flix, respon a interessos estrictament econòmics.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut