El metro amplia els horaris el cap de setmana i Renfe l'oferta per fer activitats d'oci
El foc s'ha originat a la part inferior d'un comboi, a la zona de vies

El metro amplia els horaris el cap de setmana i Renfe l'oferta per fer activitats d'oci

Rodalies de Catalunya ha anunciat que aquest estiu hi haurà 22 ofertes amb bitllet i entrada per anar a festivals de música, parcs d'atraccions o altres plans d'oci

Actualitzat

Des d'aquest cap de setmana, el metro de Barcelona, Ferrocarrils de la Generalitat i TRAM han ampliat el servei fins a les dues de la matinada els divendres i dissabtes.

Ho fan després que els bars i els restaurants puguin funcionar fins a la una de la matinada, una hora més tard que fins ara. També podran estar obertes fins a la una de la matinada les activitats culturals i esportives, les botigues de productes de primera necessitat i les que hi ha a les benzineres.

Pel que fa al NitBus de l'AMB i els busos nocturns de la Generalitat, ja ofereixen el 100 % del servei.


Bitllets combinats de Renfe

Ara que hi ha més mobilitat, Rodalies de Catalunya també ha anunciat que ampliarà l'oferta de bitllets combinats que permetran assistir, durant la temporada d'estiu, a festivals de música com el Canet Rock o el del Castell de Peralada, parcs d'atraccions com Port Aventura, Illa Fantasia o Water World o altres plans d'oci.

Entre les novetats hi ha la ruta Enobicing Penedès des de l'estació de Lavern-Subirats, que inclou un tast de vins.

Port Aventura no obrirà per Nadal
Port Aventura està obert des del maig

Durant els pròxims mesos hi haurà fins a 22 ofertes, pensades sobretot per a joves i famílies. Són més que altres anys i s'espera que ajudin a reactivar sectors com l'oci i la cultura, directament afectats per la pandèmia.

Renfe creu que la demanda d'aquest estiu encara serà inferior a la del 2019, però confia a acostar-s'hi. L'estiu de fa dos anys va portar uns 350.000 viatgers, que van representar uns ingressos d'1,4 milions d'euros.

ARXIVAT A:
MobilitatRenfeMetro
Anar al contingut