Rosalía, Anuel AA, Ozuna, Bad Bunny i J Balvin
Rosalía, Anuel AA, Ozuna, Bad Bunny i J Balvin

El més escoltat a Catalunya a Spotify el 2019: Anuel AA, Ozuna, Bad Bunny i Rosalía

Entre els 10 primers noms només hi ha una artista catalana, Rosalía. La de Sant Esteve Sesrovires és també l'única dona a la llista.

RedaccióActualitzat

Els gustos musicals dels catalans a Spotify no difereixen gaire dels de la gent de la resta de l'Estat. Els primers llocs a la llista dels artistes més escoltats a Spotify a Catalunya l'ocupen, igual que a Espanya, el porto-riqueny Anuel AA, el déu del trap; el reggaeton d'Ozuna i el trap de Bad Bunny. Per darrere, més trap, reggaeton i música urbana, amb J Balvin, Daddy Yankee o Farruko.

A la llista dels 10 primers noms només hi ha una artista catalana, Rosalía, en el seté lloc. La cantant de Sant Esteve Sesrovires és també l'única dona a la llista dels 10 més escoltats.

"Con Altura", on Rosalía col·labora amb J. Balvin i El Guincho és la quarta cançó més escoltada aquest any a Catalunya a la plataforma Spotify. Al davant, "Contando Lunares", de Don Patricio i Cruz Cafuné; "Con Calma", de Daddy Yankee i "Calma" de Pedro Capó i Farruko.

 

 

Rosalía encapçala la llista de catalans més escoltats a la plataforma de música en streaming, seguida d'Aitana i els incombustibles Estopa. Entre els grups o solistes que canten principalment en català, al cinquè lloc d'aquesta llista trobem Oques Grasses i a la sisena, Txarango.

 

 

Entre els 10 catalans més escoltats, també hi ha Doctor Prats, Nil Moliner o Bad Gyal.

 

 

Però la cançó que ha triomfat aquest any a Spotify és "Contando lunares", de Don Patricio  i Cruz Cafuné:

 

ARXIVAT A:
MúsicaRosalía
Anar al contingut