El més compartit al Facebook del 324 el 2018: el rècord històric de La Marató

Les crides dels Mossos per localitzar 3 menors desapareguts, entre els posts més compartits de l'any

RedaccióActualitzat

El rècord històric de recaptació de La Marató d'aquest any, el procés independentista, testimonis de víctimes de "bullying" i crides dels Mossos per localitzar menors desapareguts són els 10 posts més compartits al Facebook del 324.cat.

 

1. La Marató bat el rècord històric: Més de 10 milions per lluitar contra el càncer

Més de 12.000 comparticions acumula aquest post amb el rècord històric de recaptació de La Marató 2018, dedicada a la recerca contra el càncer.

2. Roca diu que no cal tocar la Constitució per millorar el model territorial

A principis d'any, Miquel Roca va participar a la comissió territorial del Congrés, on va dir que que la carta magna actual té marge per a una reforma territorial i que calia defensar el concepte de "singularitat".

El vídeo explicant la notícia és el més vist de l'any, més de 477.000 reproduccions, i el post a Facebook del 324 s'ha compartit més de 10.000 vegades i és el segon més viralitzat de l'any.

 

3. Una víctima de "bullying": "Em va pegar cada dia des de 3r fins a 5è de primària"

El testimoni de quatre nois víctimes de "bullying" s'ha compartit gairebé 9.000 vegades i és el tercer més viralitzat de l'any, i el vídeo acumula més de 370.000 visites.

 

4. Roger Español: "L''A por ellos' és, en part, responsable dels més de mil ferits de l'1-O"​

Més de 7.000 comparticions i 500 comentaris acumula aquest post amb el testimoni de Roger Español, ferit en les càrregues policials del referèndum de l'1 d'octubre quan va perdre l'ull.

 

5. Presó per a Turull, Rull, Romeva, Forcadell i Bassa

El 23 de març, el jutge Llarena decretava presó provisional sense fiança per a Turull, Rull, Romeva, Forcadell i Bassa. El vídeo compartit al Facebook del 324 "Presó o exili", explicant les dates d'ingrés a la presó dels líders independentistes o les dates d'exili, acumula més de 258.000 visualitzacions, i és el cinquè post més compartit de l'any.

 

6. El president del Senat obliga una senadora d'ERC a prometre el càrrec en castellà

Més de 6.400 comparticions suma l'accidentada presa de possessió de Mirella Cortès com a senadora d'ERC, i el vídeo, més de 300.000 reproduccions.

 

7. Crida per trobar una nena de 12 anys desapareguda a Santa Coloma de Gramenet​

El 2 de juny, els Mossos van demanar ajuda per localitzar una menor i la publicació es va compartir més de 6.000 cops. La nena va aparèixer en bon estat l'endemà.

 

8. La manifestació del 15A a vista d'helicòpter

Les imatges aèries de la manifestació "Us volem a casa" del mes d'abril es van compartir més de 5.900 vegades i es van reproduir més de 200.000.

 

9. Els Mossos busquen un noi de 14 anys desaparegut a Santa Coloma de Gramenet

Una nova crida dels Mossos per localitzar un menor desaparegut també al juny es va compartir més de 5.300 vegades. En aquesta ocasió, el noi també va ser localitzat en bon estat dos dies després.

 

10. Els Mossos busquen una menor de 15 anys desapareguda diumenge a Argentona

La crida per localitzar una menor el 27 d'agost, també localitzada sana i estàlvia, s'ha compartit més de 4.600 vegades al Facebook del 324.

ARXIVAT A:
324mésvist 2018Procés catalàReferèndum 1-OInvestigadors catalansBancaCiènciaValtònycMossos d'EsquadraCàncer
Anar al contingut