El més buscat a Google el 2019: un partit de criquet, un actor de Disney i un mòbil

El més buscat a Google el 2019: un partit de criquet, un actor de Disney i un mòbil

A Espanya destaquen aquestes cerques: eleccions, Notre-Dame, la caiguda del mur, Vox, el casament de Sergio Ramos, listeriosi, "Joc de trons", CDR i Rosalía

RedaccióActualitzat

El més buscat a Google aquest 2019 a nivell internacional ha estat el partit de criquet entre l'Índia i Sud-àfrica, seguit de Cameron Boyce, l'actor de Disney que va morir als 20 anys el passat juliol. L'iPhone 11, "Joc de trons", "Els venjadors", "Joker" i Notre-Dame també a la llista del que més hem buscat al món.

De fet, el Mundial de criquet ocupa tres de les 10 cerques més populars del món.  

Cerques mundials:

1. India vs. South Africa

2. Cameron Boyce

3. Copa Amèrica

4. Bangladesh vs. India

5. iPhone 11

6. Game of Thrones

7. Avengers: Endgame

8. Joker

9. Notre-Dame

10. ICC Cricket World Cup

 

Després de comprovar les tendències dels darrers dotze mesos, la companyia nord-americana ha fet el llistat de les preguntes més freqüents que fan els usuaris al cercador, dels personatges que generen més interés i les sèries i pel·lícules més consultades.

 

Segons Google, entre les notícies més buscades hi ha l'incendi de Notre-Dame,  la proposta d'assalt a l'Àrea 51 i els 30 anys de la caiguda del mur de Berlín.

 

Pel que fa a les personalitats, el més buscat és el jugador de futbol americà Antonio Brown, seguit de l'exblaugrana Neymar i del youtuber James Charles.

La primera dona de la llista dels personatges més buscats del món és la jove Billie Eilish, que apareix en la sisena posició, seguida de Greta Thunberg.

 

El més buscat a Espanya

Google ha fet públic el més buscat aquest darrer any i a Espanya encapçalen la llista: eleccions generals, Notre-Dame i la caiguda del mur de Berlín, eleccions municipals i Black Friday.

 

Segueixen en ordre de cerca els termes "Loteria del Nen", "Vox", "metro de Madrid", "listeriosi" i, en desena posició, el casament de Sergio Ramos.

El devastador incendi a la catedral Notre-Dame de París el 15 d'abril ha estat una de les cerques amb més impacte a tot l'Estat i a nivell mundial. 

 

Segons les tendències de Google, el terme "eleccions generals" va ser més buscat a Espanya per les eleccions del 10N que per les del 28A.

 

 

 

 

Entre els esportistes o esdeveniments esportius més buscats hi ha en primer lloc Neymar, Nadal en tercer lloc, el Mundial femení de futbol en sisè lloc, Luis Enrique el vuitè i Ricky Rubio tanca la llista dels 10 més buscats.

Els usuaris volen saber què és la listeriosi, els VTC, els CDR són els quarts més buscats (segons Google Trends, l'interés màxim va ser entre el 13 i el 19 d'octubre). Segueixen a la llista DANA, IPRH i Brexit.

 

 

 

 

En cinema, televisió i sèries el més buscat a Espanya és "Gran Hermano Duo", seguit de "Supervivientes", Eurovisión, "Joc de trons", "Joker", "Thanos", "Debat electoral", "Chernobyl", "Gran Hermano VIP" i tanca la llista la pel·lícula "Green book".

 

Artistes i polítics entres les personalitats més buscades a Google. El primer és l'històric dirigent del PSOE Alfredo Pérez Rubalcaba, que va morir el 10 de maig. El segon més buscat aquest any ha estat el cantant Camilo Sesto, que va morir el passat 8 de setembre.

Segueixen a la llista Albert Rivera, María Jiménez, Rosalía, Cayetana Álvarez de Toledo, Arturo Fernández, Madonna, Santiago Abascal i Karl Lagerfeld.

 

I entre les preguntes més freqüents: quan es canvia l'hora, quan comencen les rebaixes i quan és carnaval

ARXIVAT A:
Google
Anar al contingut