Francesc Orella té un doble argentí que ha anat a Rússia seguint la selecció i està sent molt sol·licitat pels seus compatriotes
Francesc Orella té un doble argentí que ha anat a Rússia seguint la selecció i està sent molt sol·licitat pels seus compatriotes

El Merlí argentí triomfa al Mundial de Rússia

Un seguidor de la selecció d'Argentina que s'assembla molt a Francesc Orella, molt sol·licitat pels seus compatriotes per fer-s'hi fotografies

RedaccióActualitzat

La sèrie de televisió "Merlí i els peripatètics" va ser un èxit de públic a Catalunya i a Espanya, i ara ho està sent a altres llocs del món. Concretament, a l'Argentina s'ha convertit en una de les més seguides de la plataforma Netflix, i té milers de seguidors.

Ara, aquest èxit ha tornat a viatjar per obra i gràcia del mundial de futbol de Rússia: un argentí que hi ha anat per seguir la seva selecció i que s'assembla molt al protagonista de la sèrie, Francesc Orella, l'aturen pel carrer els seus compatriotes per fer-s'hi fotografies.

Un periodista del diari argentí La Nación l'ha descobert i li ha dedicat un reportatge en què afirma, mig seriosament mig en broma, que al Merlí argentí, que es diu Horacio Domínguez, li demanen més fotografies que a Messi o a l'entrenador d'Argentina, Jorge Sampaoli:

 


 

 

No es creuen que no sigui Merlí

Segons el reportatge de La Nación, Domínguez assegura que fa temps que a Argentina el para la gent pel carrer confonent-lo amb Orella, i que ja s'hi està acostumant. Es troba, fins i tot, persones que no es creuen que no sigui el mateix actor que encarna a Merlí.

Això el va portar a mirar-se la sèrie, i assegura que no només s'assembla físicament, sinó que també té un caràcter similar. Ell, però, no és professor de filosofia.

Anar al contingut