Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Barcelona

El mercat de Sant Antoni vigila els lavabos per les trobades sexuals o "cruising"

Aquest mercat de Barcelona ha posat una càmera de videovigilància per evitar trobades sexuals dins dels lavabos d'homes

Redacció Actualitzat

El mercat de Sant Antoni de Barcelona vol combatre les trobades sexuals als seus lavabos. Hi han instal·lat una càmera de videovigilància per frenar el que es coneix com a "cruising".

Al Mercat diuen que són tan habituals, que han hagut de prendre mesures. A banda de la càmera, hi ha un cartell que avisa que qui entri als lavabos serà gravat i que qualsevol conducta que no s'adigui a la normativa serà denunciada.

Els lavabos estan molt concorreguts perquè, a més dels paradistes i la clientela del mercat, també s'hi pot accedir des del carrer, ja que estan oberts al públic des de la pandèmia.

Des de l'Ajuntament han dit que estan treballant per resoldre aquest ús inadequat dels lavabos del mercat, i que, a més de la càmera de seguretat, també s'ha reforçat la vigilància amb una persona de seguretat.

 

Què és el "cruising"?

El "cruising" és un terme anglès utilitzat sobretot en l'ambient homosexual que defineix les trobades sexuals entre desconeguts.

Són trobades en llocs públics com parcs, platges, banys públics o àrees de descans de les autopistes.

El terme "cruising" neix també com a codi críptic per fer-se entendre entre les persones que el practiquen, sense que aquells aliens a l'argot ho puguin desxifrar. Amb el temps, però, s'ha fet d'ús corrent, especialment entre mitjans anglosaxons.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut