París

El matrimoni Sarkozy hauria iniciat els tràmits per divorciar-se, segons la premsa francesa

Els rumors sobre la separació del president francès, Nicolas Sarkozy, i la seva dona, Cécilia, semblen tenir cada vegada més credibilitat. De fet, el rotatiu "Le Nouvel Observateur" assegura que la parella ja ha anat a un jutge per materialitzar el procés de separació. També, segons el canal de televisió LCI, la dona de Sarkozy hauria comparegut sola al tribunal de Nanterre per interposar una demanda de divorci davant el jutge de família. Tot i així, des de l'Elisi prefereixen no pronunciar-se sobre la qüestió, fet que intensifica encara més els rumors.

Actualitzat
Durant les últimes setmanes s'han intensificat els rumors de separació del matrimoni Sarkozy. De fet, s'ha convertit en tema de portada de diversos mitjans, que asseguren que la parella ja ha anat al jutge per formalitzar el tràmit.

Els mitjans francesos centren les investigacions en el fet que Sarkozy viatjarà la setmana que ve al Marroc sense la seva dona i també que Cécilia hauria anat sola a un jutge per demanar el divorci.

El matrimoni Sarkozy ha protagonitzat diverses separacions temporals des que es van casar, l'any 1996, tot i que no ha estat fins ara quan la separació podria ser oficial. El 2005 ja van estar separats alguns mesos, malgrat que van tornar a estar junts quan començava la campanya electoral.

Les absències de Cécilia

Tot i així, la parella sempre ha estat rodejada per rumors d'aquest tipus, alimentats per l'absència de Cécilia als actes oficials del seu marit. De fet, només l'ha acompanyat en tres ocasions des que va ser escollit president.

A més, per si fos poc, el propi Sarkozy va deixar a la vista dels fotògrafs el passat mes de setembre una carta en què una antiga amiga seva, Isabelle Balkany, li dedicava afectuoses paraules com "tinc la sensació que no t'he vist en una eternitat i et trobo a faltar", per després enviar-li "un milió de petons".
Anar al contingut