Barcelona

"El matí de Catalunya Ràdio" es consolida com el programa més escoltat a Catalunya

440.000 oients de mitjana cada dia. Amb aquesta xifra consolida "El matí de Catalunya Ràdio" com a líder de la ràdio a Catalunya. Segons les xifres publicades en l'última onada de l'Estudi General de Mitjans, el programa conduït per Manel Fuentes és el més escoltat al país. El programa esportiu "Tot gira" també és el més escoltat de la seva franja, i el conjunt de l'emissora guanya 18.000 oients.

Actualitzat
"El matí de Catalunya Ràdio" és el programa de ràdio més escoltat a Catalunya. Amb 440.000 oients de mitjana cada dia, segons l'última onada de l'Estudi General de Mitjans, el programa conduït per Manel Fuentes es consolida com a líder en la seva franja horària.

Aquests resultats situen el programa com l'espai que més ha crescut en l'últim any quant als seus competidors i guanya 10.000 oients respecte als resultats anteriors. A més, amb el segon del rànquing el separen 16.000 oients i respecte al tercer, prop de 220.000.

Pel que fa als espais esportius, el magazín de cap de setmana "Tot gira", conduït per Marc Negre, és el més escoltat també de la seva franja, mentre que el conjunt de l'emissora guanya 18.000 oients respcte a l'onada anterior, amb un total de 556.000, una xifra que la situa com a segona, darrere de RAC1.

Catalunya Informació, per la seva part, creix prop d'un 18% i sobrepassa els 150.000 oients.
Anar al contingut