"El matí" de Catalunya Ràdio entrevista Junqueras des de la presó

"El matí" de Catalunya Ràdio entrevista Junqueras des de la presó

"El matí" de Catalunya Ràdio entrevista Junqueras des de la presó

Redacció Actualitzat
Oriol Junqueras

"El matí" de Catalunya Radio entrevista aquest dilluns l'exvicepresident Oriol Junqueras, empresonat a Estremera. Junqueras respon des de la presó a les preguntes de la periodista Mònica Terribas.

Junqueras fa un repàs a l'actualitat que inclou reflexions sobre el nou govern de Pedro Sánchez, el govern de la Generalitat i el polèmic vídeo amb imatges dels presos a l'interior del centre penitenciari d'Estremera.


És la segona vegada que Junqueras respon a les preguntes de Catalunya Radio des que va entrar a presó el dos de novembre. En l'anterior ocasió, el 30 d'abril, va instar les forces independentistes a formar govern i no malbaratar els resultats del 21 de desembre.

Visita a Forcadell i Romeva

Aquest cap de setmana, Mònica Terribas ha estat a les presons d'Alcalá-Meco i Estremera. Ha visitat Carme Forcadell abans de traslladar-se a Estremera, on, amb Xavier Antich i David Fernàndez, han compartit la secció "Racó de pensar" amb Raül Romeva, amb reflexions sobre la presó com a actor polític enmig del procés dels qui defensen la república. Dimecres, de 10 a 11, s'emetrà aquest "Racó de pensar" especial.

TEMES:
Oriol Junqueras Carme Forcadell Raül Romeva Procés català Govern empresonat