Neus Bramona, parella de Junqueras: "L'Oriol va fer molt bé quedant-se aquí"
Neus Bramona, parella de Junqueras: "L'Oriol va fer molt bé quedant-se aquí"

"El matí" de Catalunya Ràdio entrevista Junqueras des de la presó

RedaccióActualitzat

"El matí" de Catalunya Radio entrevista aquest dilluns l'exvicepresident Oriol Junqueras, empresonat a Estremera. Junqueras respon des de la presó a les preguntes de la periodista Mònica Terribas.

Junqueras fa un repàs a l'actualitat que inclou reflexions sobre el nou govern de Pedro Sánchez, el govern de la Generalitat i el polèmic vídeo amb imatges dels presos a l'interior del centre penitenciari d'Estremera.


És la segona vegada que Junqueras respon a les preguntes de Catalunya Radio des que va entrar a presó el dos de novembre. En l'anterior ocasió, el 30 d'abril, va instar les forces independentistes a formar govern i no malbaratar els resultats del 21 de desembre.

Visita a Forcadell i Romeva

Aquest cap de setmana, Mònica Terribas ha estat a les presons d'Alcalá-Meco i Estremera. Ha visitat Carme Forcadell abans de traslladar-se a Estremera, on, amb Xavier Antich i David Fernàndez, han compartit la secció "Racó de pensar" amb Raül Romeva, amb reflexions sobre la presó com a actor polític enmig del procés dels qui defensen la república. Dimecres, de 10 a 11, s'emetrà aquest "Racó de pensar" especial.

ARXIVAT A:
Oriol JunquerasCarme ForcadellRaül RomevaProcés catalàGovern empresonat
Anar al contingut