El propietari del Mas Cavalleria de Manlleu, Xavier Prat, i el seu fill reben el Premi Especial Osona de mans de la consellera de Presidència, Neus …
El propietari del Mas Cavalleria de Manlleu, Xavier Prat, i el seu fill reben el Premi Especial Osona de mans de la consellera de Presidència, Neus Munté. Pla general. Imatge del 8 d'abril de 2017 (Horitzontal).

El Mas Cavalleria de Manlleu guanya el Premi Especial Osona del Mercat del Ram a l'explotació més sostenible

ACN Vic.-El Mas Cavalleria de Manlleu s'ha endut aquest dissabte el nou guardó que ha posat en marxa el Mercat del Ram d'enguany per reconèixer la tasca a l'explotació ramadera d'Osona més sostenible i eficient energèticament. La consellera de Presidència, Neus Munté, ha lliurat el premi a un dels propietaris, Xavier Prat, qui ha pujat a rebre'l acompanyat del seu fill. Visiblement satisfet, Prat ha agraït el reconeixement a la feina que es fa a la seva explotació familiar de porcs i vaques que es troba en una finca de més de 20 hectàrees, i ha aprofitat per reivindicar la feina que com ell també fan molts altres ramaders del territori i l'esforç per ser sostenibles i tenir cura del medi ambient. Entre d'altres, s'han valorat aspectes com la gestió que se'n fa dels purins, com se'n minimitza l'impacte o quin ús es fa de fonts d'energia alternatives com la biomassa. El segon premi ha estat per la granja Pujolar de Vic, mentre que el tercer reconeixement se l'ha endut la granja Castellets de Taradell.

Anar al contingut