Cornellà de Llobregat

El marit de la dona morta a Cornellà havia estat a la presó per maltractaments

El marit de la dona trobada morta a Cornellà havia estat a la presó per maltractaments. Segons ha explicat un dels fills de la parella, Ismed F., l'home "fa uns anys" va estar a la presó per agressions. No obstant, després d'aquest temps pres l'home va tornar a la casa familiar i des d'aleshores, segons el fill, "no es barallaven tant".

Actualitzat
"Fa uns anys la meva mare va denunciar el meu pare després d'una baralla, i el meu pare va estar un temps a la presó", ha explicat Ismed F., un dels deu fills de la parella. Ismed, que va ser qui va trobar la seva mare morta, ha afegit que "després de passar un temps a la presó", el seu pare havia tornat a la casa familiar i la situació havia millorat. "Hi havia baralles, però no es pegaven. Jo crec que si ella hagués tingut por se n'hauria anat de casa, així que m'imagino que no tenia por", ha dit el fill de la víctima.

Ismed va sortir ahir al matí de casa de la seva mare per comprar roba per a la revetlla de Cap d'Any i quan va tornar, acompanyat d'un dels néts de la víctima, va trobar la seva mare morta a la seva habitació, amb evidents signes de violència.

El germà de la dona assassinada a Cornellà, Silvano, ha confirmat que el presumpte agressor havia estat a la presó acusat de maltractaments i ha afegit que "era una mica gelós".

El marit de la víctima, Vejsil F., de 59 anys i origen bosnià, s'ha entregat en un centre penitenciari de Barcelona, segons han informat fonts policials. Vejsil ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi.
Anar al contingut