El Manchester no passa de l'empat a Blackburn (1-1) i es complica el títol de Lliga

A quatre dies del matx del Camp Nou, al Manchester se li ha obert el front de la Premier. L'equip d'Alex Ferguson ha empatat a Blackburn (1-1) i ja només té tres punts d'avantatge sobre el Chelsea, al qual s'enfronta el cap de setmana vinent. El Rovers ha inaugurat el marcador al minut 21 amb un gol de Roque Santa Cruz i el Manchester s'ha vist obligat a reaccionar a la segona part, però les ocasions de Cristiano Ronaldo s'han estavellat contra el pal i la gran actuació del porter Brad Friedel. Finalment, Tévez ha salvat l'empat amb un cop de cap a la sortida d'un córner, al minut 87.

Per la seva banda, el Liverpool ha assegurat gairebé al cent per cent la quarta plaça de la Lliga després del seu triomf al camp del Fulham (0-2). Un gol de Pennant al minut 17 i un altre de Crouch al 70 han donat la victòria als de Rafa Benítez i, a la vegada, han deixat els de Roy Hodgson a un pas del descens. A més, l'Arsenal ha consolidat la tercera posició en vèncer per 2-0 el Reading, amb gols d'Adebayor i Gilberto Silva.

Roberto Martínez triomfa amb el Swansea

El balaguerí Roberto Martínez s'ha proclamat campió de la League One, tercera divisió del futbol anglès, com a entrenador del Swansea. Tot i perdre per 2-1 contra el Yeovil, l'equip gal·lès ha aixecat el trofeu gràcies a la derrota del Carlisle al camp del Southend (2-1). El campionat comporta l'ascens a la League Championship, on el Swansea no hi juga des de fa 25 anys.