Futbol Internacional

El Manchester no nota l'absència de Beckham i el Chelsea arrenca amb força

Poques sorpreses en la primera jornada de la Premier League. El Manchester United es va imposar al Bolton Wanderers per un contundent 4 a 0, i el Chelsea del rus Abramovitx va guanyar al camp del Liverpool, per 1 a 2, amb una gran actuació de Verón. Pel que fa a l'Arsenal, va encaixar una derrota contra l'Everton, per 2 a 1.

El Chelsea és l'equip que més comentaris s'ha emportat durant la pretemporada, i sembla que també se'n parlarà molt durant el campionat. Un dels nous cracs dels "blues" va fer el primer gol a Anfield, on el multimilionari propietari, el rus Abramovitx, no va tenir inconvenient a celebrar la victòria. En la recta final del partit, Owen va xutar un penal de la forma més desastrosa. Però l'àrbitre el va fer repetir perquè va considerar que el porter Cudiccini s'havia avançat abans del llançament. En el segon intent, Owen va xutar fort i va empatar. Però aquesta temporada el Chelsea és molt Chelsea i, quan faltaven tres minuts per al final, l'oportunisme de Hasselbaink va servir per sumar els tres punts. Al camp del Manchester no van trobar gaire a faltar Beckham. Giggs va ser l'autor del primer gol, de llançament de falta. Els tres següents van arribar en la segona part, en què va entrar al camp Cristiano Ronaldo. Amb el 7 a l'esquena, i també amb el nom de Ronaldo a la samarreta, per clars motius de màrqueting, el portuguès va fer la jugada que va acabar amb la rematada final de Giggs. Paul Scholes es va encarregar de fer el 3 a 0, i el 4 a 0 definitiu el va marcar Van Nistelrooy, que uns minuts abans havia fallat un penal. L'Arsenal va patir per derrotar l'Everton. Henry, de penal, va avançar els "gunners", en el minut 33. Pires va marcar el 2 a 0 en el minut 15 de la segona part. I quan faltaven set minuts per al final, Radzinski va establir el 2 a 1 definitiu. Shearer va ser el jugador del partit en el Newcastle-Leeds U. El veterà davanter, també gràcies a un penal, va fer el primer gol dels "magpies". Viduka va empatar en el minut 56, i un error de Bernard el va aprofitar Alan Smith per capgirar el resultat. Quan faltaven tres minuts per al final, Shearer va recuperar un punt per a l'equip que entrena Bobby Robson.