Mauricio Pochettino, tècnic del Tottenham, a l'entrenament previ en un Etihad Stadium guarnit del color del Manchester City (Reuters)
Futbol

El Manchester City de Guardiola busca la remuntada davant el Tottenham de Pochettino

L'equip de Pep Guardiola ha de capgirar un 1-0 si vol ser a les semifinals i enfrontar-se a l'Ajax

Actualitzat

Després de la seva brillant classificació al camp de la Juventus, l'Ajax espera rival a les semifinals. El seu pròxim contrincant sortirà del duel que jugaran aquest vespre (21.00) el Manchester City de Pep Guardiola i el Tottenham Hotspur de Mauricio Pochettino.

Els Spurs parteixen amb avantatge després d'haver-se imposat per la mínima (1-0) en el partit d'anada, gràcies al gol de Son. El City, que ja suma dos títols aquesta temporada, està obligat a remuntar per mantenir viu el somni del pòquer. Els falten els dos títols més importants, Champions i Lliga.

Pep Guardiola va intentar treure pressió als seus jugadors afirmant que a ell no l'han contractat per guanyar la Champions, "sinó per aconseguir jugar com ho hem fet aquests últims mesos". Però el tècnic bagenc, al mateix temps, ha demanat el suport de l'afició per capgirar un marcador incòmode.  

El Tottenham de Pochettino vol fer bo l'1-0 del partit d'anada per classificar-se per a les semifinals. Com que sortir a aguantar el 0-0 inicial podria ser suïcida, l'objectiu dels Spurs és fer algun gol. En aquest sentit trobaran a faltar el seu golejador, Harry Kane, que té una lesió al turmell arran d'una entrada de Fabian Delph en el partit d'anada. Però els Spurs han trobat una alternativa inesperada en Lucas Moura, que arriba més que motivat després del "hat trick" del cap de setmana a la Premier.

Anar al contingut