Futbol

El Mallorca prepara una bateria de recursos contra la seva exclusió de la Lliga Europa

Els serveis jurídics del Mallorca estan preparant una sèrie de recursos davant diverses instàncies contra la decisió de la UEFA d'excloure l'equip balear de la Lliga Europa. El Mallorca es va classificar cinquè a la Lliga i es va guanyar sobre el terreny de joc el dret de participar en aquesta competició europea la temporada que ve però els problemes econòmics que arrossega l'entitat mallorquinista, amb un deute de més de 60 milions d'euros, han provocat el veto del màxim organisme del futbol europeu.

Actualitzat
El Mallorca té previst presentar una bateria de recursos davant la Federació Espanyola de Futbol, el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) i la UEFA, un cop conegui els arguments de l'organisme que presideix el francès Michel Platini per a la seva exclusió, i per això disposa d'un termini de tres dies.

L'entitat balear també preveu demanar el suport de la jutge que tramita el consurs voluntari de creditors, l'antiga suspensió de pagaments, i exigirà una compensació econòmica pels "greus perjudicis ocasionats per la seva exclusió de les competicions europees".

Segons la UEFA, el Mallorca "no compleix amb els criteris necessaris d'admissió recollits a l'article 2.07 del reglament de la Lliga Europa", d'acord amb el fax remès ahir a les oficines del club presidit per Llorenç Serra Ferrer, el nou propietari de l'entitat després de comprar la majoria de les accions a Mateu Alemany.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut