El Mallorca obté una valuosa victòria contra l'Albacete en l'anada del play-off d'ascens (2-0)

Leo Suárez, en el minut 23, ha inaugurat el marcador culminant un ràpid contraatac, i en el 89, Dani Rodríguez ha fet el segon i definitiu amb una gran volea des de la frontal de l'àrea

El RCD Mallorca ha fet un pas de gegant per disputar l'última eliminatòria de la fase d'ascens a Primera Divisió. El conjunt balear ha sumat una valuosa victòria contra l'Albacete per 2-0 en el partit d'anada a Son Moix. Leo Suárez, en el minut 23, ha inaugurat el marcador culminant un ràpid contraatac, i en el 89, Dani Rodríguez ha fet el segon i definitiu amb una gran volea des de la frontal de l'àrea.

L'Albacete no ha trobat el camí del gol i haurà de remuntar el resultat advers en la tornada, que es jugarà diumenge que ve a les set de la tarda al Carlos Belmonte per mantenir opcions de tornar a la màxima categoria del futbol espanyol.