El Mallorca i l'Athletic empaten en un duel elèctric a Son Moix (0-0)

Abdón Prats i Aduriz han fallat dos penals que haurien pogut canviar el resultat en un final no apte per a cardíacs

L'Athletic Club no ha passat d'un empat sense gols contra el Mallorca en el primer partit corresponent a la quarta jornada i ha desaprofitat una bona ocasió per situar-se com a líder provisional de Primera. Tot i el resultat final, el duel ha estat ple d'alternatives i amb ocasions clares per part dels dos equips per trencar el 0 a 0.

Després d'una primera part més travada, en la represa els dos equips han buscat amb més insistència el gol de la victòria. Primer Salva Sevilla ha estavellat un xut al pal i després Larrazábal s'ha topat amb el travesser. Però en un final no apte per a cardíacs, ha passat absolutament de tot.

En el minut 81, Abdón Prats ha fallat un penal que havia forçat el japonès Take Kubo en el seu debut amb la samarreta del Mallorca. I ja en temps afegit, Aduriz també ha disposat d'una pena màxima per desfer la igualada inicial però el seu xut l'ha pogut aturar Manolo Reina, que ha salvat un punt pels homes de Vicent Moreno.