Copa del Rei

El Mallorca guanya l'Almeria (3-1) i l'Osasuna i l'Athletic signen taules (1-1)

El Mallorca ha posat un peu als quarts de final de la Copa del Rei després de superar l'Almeria per 3-1 en el partit d'anada. Tot i que Aduriz ha fallat un penal, els de Manzano s'han imposat gràcies a les dianes de Keita, Cléber Santana i Varela. Ortiz ha fet el gol dels andalusos. A Pamplona, l'Osasuna i l'Athletic han avorrit les ovelles durant els primers 75 minuts, però Pandiani en el minut 81 ha avançat els navarresos. I ja en temps afegit, Llorente ha marcat l'empat. Tot obert, doncs, de cara al partit de tornada que es jugarà a San Mamés.

Mallorca, 3 - Almeria, 1
El partit no era a porta tancada, però veient l'aspecte de les graderies de l'Ono Estadi, ho semblava. El matx, per sort, no ha estat tan gèlid com l'ambient, i el primer gol només ha trigat 8 minuts a pujar al marcador. Ha estat obra de Keita, després d'un xut d'Aduriz i un desafortunat rebuig de Carlos García. Però l'alegria només ha durat dos minuts al Mallorca. En el 10, Ortiz ha aprofitat una badada d'Aouate per fer l'empat a un. El porter israelià, que debutava amb el conjunt balear, ha reaccionat molt tard. Els de Gregorio Manzano es podrien haver avançat a través d'un penal sobre Aduriz, però el davanter basc ha vist com Esteban li endevinava la intenció. Tot oblidat quatre minuts després. En el 43, just abans de marxar al vestidor, Cléber Santana ha aconseguit el 2 a 1 per al Mallorca. El tercer ha arribat en el segon temps, després d'una innocent cessió de Guilherme sobre Esteban. Tot l'Almeria estava sobre la línia de gol, però Varela ha trobat l'únic forat que quedava per, gairebé, sentenciar l'eliminatòria. Hugo Sánchez i el seus hauran de remuntar dos gols en el partit de tornada.

Osasuna, 1 - Athletic, 1
L'imminent adversari del Barça, l'Osasuna, ha empatat a un a casa contra l'Athletic Club, i això que semblava que s'enduria el triomf quan, a nou minuts per al final, ha marcat Walter Pandiani, després de desviar molt bé una centrada i deixar Gorka sense poder de reacció. L'alegria del Reyno de Navarra, però, s'ha glaçat en l'últim sospir del descompte. Centrada d'Iraola, Ricardo atura la rematada de Toquero, però el rebuig va a parar a Fernando Llorente. L'eliminatòria es decidirà a San Mamés.