Copa de la UEFA

El Màlaga passa ronda a la UEFA patint, i el Betis, l'Alabès i el Celta, sense problemes

Com era d'esperar, els quatre equips espanyols que disputaven la primera ronda de la Copa de la UEFA han passat sense gaires problemes a l'eliminatòria següent. Els equips que defensaven victòria del partit d'anada, el Betis, l'Alabès i el Celta, han passat amb la llei del mínim esforç. Andalusos i vitorians amb triomf i gallecs amb derrota per la mínima. El que ha patit més ha estat el Màlaga, que ha guanyat per la mínima i de penal el Zeljeznicar. En l'anada van empatar sense gols.

Amb la primera arribada, l'Alabès en va tenir prou per sentenciar l'eliminatòria amb l'Ankaragucu turc. En el minut 6, Iván Alonso va marcar aprofitant el refús del pal després d'un xut d'Ilie. L'equip turc, tot i portar un 1 a 2 en contra, no es va mostrar gens agressiu i els homes de "Mané" van fer dos gols més a la segona part, tots dos de Turiel. El Celta defensava també una victòria aconseguida a Balaídos per 2 a 0 i, tot i perdre per la mínima al camp de l'Odense, no va haver de patir per passar ronda. L'equip danès va inquietar molt poc la porteria de Pinto i només una falta llançada per Derveld va moure el marcador inicial. Catanha va fallar un penal poc abans d'acabar un partit avorrit. El Betis, sense fer gaire esforç, va guanyar per 2 a 1 el Zimbru, el qual ja havia guanyat per 0 a 2 a Moldàvia. Dos gols, de Tais i Casas, en la primera mitja hora de joc van ser tot el que va donar de si el partit. El Zimbru es va mostrar inoperant, i només en un penal fet per Mingo va tenir l'oportunitat de fer el gol de l'honor de l'eliminatòria. El Màlaga és l'equip espanyol que va patir més per passar aquesta primera ronda. En una confrontació molt avorrida, va necessitar un gol del panameny Dely Valdés de penal, en el minut 5 del matx, per aconseguir el pas de ronda després de l'empat sense gols de l'anada, al camp del Zeljeznicar.