Aquesta temporada Javi Gracia no ha pogut evitar el descens de l'Osasuna a Segona. (Foto: MCF)
Futbol

El Màlaga C. F. fa oficial la incorporació de Javier Gracia com a nou entrenador per a les properes dues temporades

El Màlaga C. F. ha fet oficial aquest divendres l'acord entre Javi Gracia i el club blanc-i-blau per a la incorporació del tècnic navarrès per a les properes dues temporades. Després de la marxa de Bernd Schuster un cop acabada aquesta temporada, la directiva va fixar-se primer en Gerardo Martino, que va rebutjar l'oferta, i finalment va acabar rebent el sí de Javi Gracia, ja exentrenador d'un Osasuna que ha baixat a Segona.

Actualitzat

El Màlaga C. F. ha fet oficial aquest divendres l'acord entre Javi Gracia i el club blanc-i-blau per a la incorporació del tècnic navarrès per a les properes dues temporades. Després de la marxa de Bernd Schuster un cop acabada aquesta temporada, la directiva va fixar-se primer en Gerardo Martino, que va rebutjar l'oferta, i finalment ha acabat rebent el sí de Javi Gracia, ja exentrenador d'un Osasuna que ha baixat a Segona.

L'historial de Gracia com a tècnic, però, no és gens menyspreable. En la seva etapa a les Lligues inferiors, va guanyar el campionat de Segona B amb el Cadis C. F. a la 2008-09. Més endavant va portar l'Olimpiacos Volou grec a la prèvia de l'Europa League i va fer pujar l'Almeria a Primera Divisió (2012-13). El seu pas per l'Osasuna, l'equip de la seva ciutat, ha durat només un any, i amb mal peu, perquè el conjunt navarrès ha baixat a Segona, 14 anys després.

 

Anar al contingut