Golf

El mal temps, protagonista en els dies previs a l'inici de la Copa Ryder

El fort vent, amb ràfegues de fins a 70 quilòmetres per hora, va obligar a retardar durant tres hores els entrenaments al camp de golf on s'enfrontaran a partir de demà en la Copa Ryder els equips d'Europa i els Estats Units. Milers d'aficionats esperaven impacients per accedir al Club K, al sud-oest de Dublín, escenari d'aquesta nova edició del clàssic duel entre el vell i el nou continent.

Actualitzat

Tres hores més tard del previst, l'equip europeu va poder fer algunes proves. Això sí, sota la pluja. Les previsions no apunten a una millora de la situació, sinó més aviat tot al contrari, ja que sembla que al fort vent s'hi podrien afegir fortes pluges. Això pot ser un avantatge per a l'equip europeu, ja que els homes d'Ian Woosnam creuen que, si fa vent, ells s'hi adaptaran millor.

Al voltant de 40.000 aficionats van poder veure els primers entrenaments, en els quals el gal·lès Ian Woosnam, capità de l'equip europeu, va aparellar els espanyols José María Olazábal i Sergio García, mentre que en el bàndol nord-americà Tiger Woods va practicar al costat de Jim Furyk.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut