El Mago Pop davant del Teatre Barrymore, a Bordaway, a Nova York
El Mago Pop va portar el seu espectacle "Nada es imposible" al Teatre Barrymore (EFE/Ángel Colmenares)

El Mago Pop, més que Springsteen: rècord Guinness a l'artista de més èxit a Broadway

Antonio Díaz va recaptar només en l'última setmana de funcions al Teatre Barrymore de Nova York 2.717.000 dòlars

Antonio Díaz, el Mago Pop, suma una nova fita: el premi Guinness dels rècords per ser l'artista individual de més èxit de la història de Broadway. L'hi entreguen aquesta nit a Nova York.

El rècord el va batre l'estiu passat, quan va aconseguir recaptar només en l'última setmana de funcions 2.717.000 dòlars al Teatre Barrymore, un dels teatres amb més història de Nova York, amb el seu espectacle "Nada és imposible".

L'artista ha superat així Bruce Springsteen i l'actor Hugh Jackman, que havien aconseguit aquest rècord abans que ell. 

"Nada es imposible" ha estat la primera producció catalana a aconseguir estrenar en un gran teatre de Broadway, l'escenari més exigent i competitiu del món. I la resposta de la crítica i dels mitjans dels Estats Units va estar molt sobre de la que s'esperaven. "Vinc sol amb tota la il·lusió del món amb un equip fascinant de Barcelona", explicava Antonio Díaz a TV3 des de Nova York.

Després d'això, portava l'espectacle a Barcelona, on ha assolit també la xifra de 3 milions d'espectadors al Teatre Victòria, de la seva propietat, i ha encapçalat la llista dels més vistos de la ciutat.  

El 16 d'octubre debutarà al Nuevo Teatro Alcalá de Madrid. 

 

Anar al contingut