El Mago Pop ha presentat els seus plans als Estats Units aquest dilluns al Teatre Victòria de Barcelona (ACN/Carla Mallol)

El Mago Pop desembarca a Broadway i compra una gran sala a la ciutat dels teatres de Missouri

Antonio Díaz porta l'espectacle "Nada es imposible" durant cinc setmanes a l'Ethel Barrymore Theater de Nova York i adquireix el Branson Magic Theater a Missouri

RedaccióActualitzat

Antonio Díaz, el mag de Badia del Vallès, ha anunciat aquest dilluns dues notícies: ha comprat el Branson Magic Theater a Missouri i portarà el seu espectacle "Nada es imposible" a Broadway, a Nova York. Segons ha explicat, "és el dia més important de la meva carrera professional".

El teatre que ha adquirit és el Branson Magic Theater, que passarà a dir-se "Branson Magic Theater by Antonio Díaz-El Mago Pop". La sala té 2.800 butaques i és a Branson, una ciutat que aplega grans públics i que és coneguda amb el sobrenom de "Las Vegas familiar" per la seva oferta d'espectacles.

Antonio Díaz ha anunciat a través de les xarxes socials la notícia definint-se com un boig:

"Vale, estoy loco... Me he comprado un teatro en Estados Unidos. Uno enorme".

 

Branson, una ciutat teatre

El nou teatre del Mago Pop és al Country 76 Boulevard de Branson, on es poden veure més de 100 espectacles al mateix temps en més dels 50 teatres i 57.000 butaques que té la ciutat.

Díaz defineix la localització com a "estratègica", ja que tindrà veïns com Dolly Parton, propietària de Dolly Parton's Stampede o Tiger Woods, propietari d'un dels camps de golf.

Antonio Díaz explica que l'operació "té tot el sentit" pels seus plans a llarg termini en aquell país.

El mag més jove que trepitjarà Broadway

A més a més, el Mago Pop debutarà al cor de Broadway amb l'espectacle "Nada es impossible" el 17 d'agost a l'Ethel Barrymore Theater. Així ho ha anunciat a través d'Instagram, on ha qualificat aquest dilluns com un "dia històric":

L'Ethel és un dels teatres històrics de Nova York amb un aforament de més de mil localitats. Ha acollit grans estrelles com Katherine Hepburn, Maggie Smith, Marlon Brando o Anthony Perkins.

Les entrades ja estan a la venda i en la publicació d'Instagram també anuncia un sorteig de dos viatges i dues entrades per poder anar a veure el seu espectacle.

La seva actuació serà la primera producció de gran format de tot l'estat espanyol que farà temporada a Broadway. Hi estarà durant cinc setmanes.

Tot i saltar als Estats Units, el Mago Pop continuarà fent espectacles a Barcelona al teatre Victòria, que va adquirir fa quatre anys, i a l'estat espanyol. L'octubre d'aquest any tornarà amb l'espectacle "Nada es imposible" a Barcelona i passarà per Madrid l'octubre del 2024.

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsTeatre
Anar al contingut