El director i professor de l'Escola de Màgia, Mag Lari, el director de l'Escola Aules-Arts Escèniques, Daniel Anglès i la gerent del Grup …
El director i professor de l'Escola de Màgia, Mag Lari, el director de l'Escola Aules-Arts Escèniques, Daniel Anglès i la gerent del Grup Focus, Isabel Vidal, presenten la primera Escola de Màgia de Catalunya a Barcelona, 23 de maig del 2017 (horitzontal)

El Mag Lari obre a Barcelona la primera escola de màgia de Catalunya

Actualitzat

ACN Barcelona.-El Mag Lari (nom artístic de Josep Maria Lari Viaplana), il·lusionista barceloní des de fa més de 25 anys, obrirà el proper mes d'octubre la primera escola de màgia de Catalunya a les instal·lacions de l'escola d'arts escèniques Aules, al Poblenou de Barcelona. El projecte també compta amb la col·laboració del Grup Focus, que prestarà les instal·lacions per fer espectacles de màgia en el marc del curs. L'escola comptarà amb un total de 80 places i s'oferiran lliçons per a infants i joves d'a partir de 7 anys i també per a adults. Els cursos que s'hi ofereixen costen entre 180 i 240 euros el trimestre.

A més d'oferir cursos d'iniciació a l'il·lusionisme tant per a nens com per a adults, l'escola també oferirà un curs de formació professional de màgia, que se centrarà amb la màgia d'escena i de prop i els alumnes rebran com a matèria les tècniques i la presentació de la màgia. El Mag Lari ha explicat que "són els aspectes més importants en un espectacle, el com ho fas i el com ho transmets". La formació completa de la formació professional tindrà una durada de tres anys. En tots els cursos, les lliçons es desgranen en tres blocs de formació: la màgia d'escena, la màgia de prop -sobretot per a cursos més professionals-, i la màgia de saló -sobre la qual es farà especial èmfasi en els cursos de nens i aficionats-. Un total de quatre professors especialitzats seran els encarregats de impartir les lliçons. El Mag Lari ha explicat que el centre educatiu "compta amb un projecte pedagògic i segueix un model d'ensenyament". Ha afegit que "l'escola és necessària per a la gent que vulgui dedicar-se a la màgia", ja que no existeix cap entitat de formació per a mags com a tal. A més, ha explicat que "els mags són autodidactes i està bé que la gent pugui aprendre màgia en algun lloc". Els cursos que presenta la nova escola Mag Lari estaran acreditats per la mateixa escola, ja que actualment no existeix una homologació oficial per a escoles de màgia. La gerent del Grup Focus, Isabel Vidal, ha explicat que "aquest projecte ajudarà a dignificar la professió dels mags i el seu reconeixement social". Les classes s'impartiran al barri de Poblenou, al carrer Doctor Trueta 104, una instal·lació cedida per l'escola Aules. Les inscripcions als cursos estan disponibles al web Escola Mag Lari.

Anar al contingut