Madrid

El Madrid viatja a Amsterdam sense Carvalho, Higuaín i Khedira, teòricament "tocats"

El Madrid juga demà a l'Amsterdam Arena davant l'Ajax, amb la classificació per als vuitens de final de la Champions ja a la butxaca. L'objectiu dels de Mourinho és aconseguir la primera plaça del grup G, tot i que el tècnic portuguès no s'oblida del clàssic. És per això que la llista de convocats té absències destacades. No hi són Carvalho, Higuaín, Khedira, Kaká, Garay i Gago, tots ells "teòricament" lesionats. Higuaín té una lumbàlgia aguda, mentre que Khedira té una forta contractura als músculs isquiotibials drets. La gran novetat és Morata, del planter, mentre que Canales i Mateos tornen a una llista.

Actualitzat
El Reial Madrid, ja classificat per als vuitens de final de la Champions, jugarà demà a l'Amsterdam Arena davant l'Ajax amb l'objectiu d'aconseguir la primera plaça del grup G. Amb aquesta intenció s'han entrenat avui els vint futbolistes a la Ciudad Real Madrid. Özil, Di María, Marcelo, Ramos, Carvalho, Pepe, Xabi Alonso i Cristiano Ronaldo, que van jugar d'inici davant l'Athletic, han format part d'un primer grup que ha fet treball específic de recuperació al costat del preparador físic. Amb José Mourinho supervisant cada detall de l'entrenament, el preparador Santi Lozano ha dirigit la part física del grup que integraven Benzema, Lass, Diarra, Canales, Mateos, Granero, Pedro León, Arbeloa i Albiol. Per la seva banda, els porters Casillas, Dudek i Adán han treballat en solitari a les ordres del preparador de porters Silvino Louro.

La llista de convocats la formen Casillas, Adán, Dudek, Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Mateos, Marcelo, Lass, Diarra, Granero, Xabi Alonso, Özil, Canales, Di María, Pedro León, Cristiano Ronaldo, Benzema i Morata.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut