Futbol

El Madrid torna de la gira dels Estats Units mentre Mourinho demana més reforços

L'expedició del Reial Madrid va aterrar ahir a la nit a l'aeroport de Barajas després de completar la seva gira d'estiu pels Estats Units. El Reial Madrid ha treballat aquests onze darrers dies a Los Angeles i San Francisco. L'equip madridista va guanyar els seus dos amistosos fixats davant el Club América de Mèxic i Los Angeles Galaxy pel mateix resultat, 2-3. El seu entrenador, tot i estar content amb l'evolució de l'equip, ha declarat davant els mitjans que l'equip necessita reforçar-se en diverses posicions per fer front a la llarga i exigent propera temporada.

Actualitzat
Els jugadors del Madrid han arribat aquesta matinada amb evidents mostres de fatiga després de 13 hores de viatge. Avui dilluns el Reial Madrid descansarà i tornarà als entrenaments el dimarts 10 d'agost a les 17.00. El proper partit amistós de l'equip blanc no serà fins al pròxim divendres, quan l'equip de Mourinho s'enfronti al Bayern de Munic a l'Allianz Arena. El partit servirà per retre homenatge al president d'honor del club, Franz Beckenbauer.

Mourinho demana reforços


Mourinho ha fet un balanç positiu de l'estat de preparació del seu equip. Tot i així, en la roda de premsa posterior al partit va afirmar que el club necessitava fitxar un altre davanter qualificat. Segons el portuguès, comptar amb Higuaín i Benzema és insuficient per fer front als nombrosos partits de Lliga, Copa i Champions que haurà de disputar l'equip blanc. A part d'un davanter, l'entrenador també demana un defensa experimentat. En declaracions al "Daily Telegraph", Mourinho afirma que l'equip necessita "un defensa que tingui el mateix talent que ja hi ha en l'atac i com el tipus de jugador que hi ha al centre del camp: Alonso, Diarra, Khedira". En la mateixa entrevista el portuguès descarta els fitxatges d'Ashley Cole, Carvalho i Gerrard. Aquests jugadors han estat estat durant tot l'estiu en les quinieles sobre els possibles fitxatges madridistes.

Preguntat sobre quin sistema de joc utilitzaria per al nou Reial Madrid, Mourinho diu que jugarà amb tres sistemes: un és la combinació 4-2-3-1, el segon és 4-4-2, i el tercer, amb tres defenses.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut