Futbol

El Madrid s'enfronta a l'Sporting en un Molinón hostil després de la crítica de Preciado a Mourinho

El Reial Madrid té aquest vespre una prova de foc a El Molinón. La guerra dialèctica iniciada per Mourinho i alimentada per Preciado han convertit la visita dels blancs al camp de l'Sporting en molt més que un partit. I és que si, "a priori", el líder no hauria de tenir excessius problemes per superar el conjunt asturià, l'ambient generat en les hores prèvies, la sanció de Mourinho, el paper que jugarà l'afició local i les ganes amb les quals els jugadors blanc-i-vermells disputaran el duel poden complicar la vida a un Madrid que necessita un triomf per continuar líder de Primera.

Actualitzat
L'Sporting de Gijón no ha guanyat mai el Reial Madrid en els últims cinc enfrontaments entre tots dos equips a El Molinón, però tot madridista encara recorda l'empat a zero de la passada temporada. Les dades diuen que la visita dels blancs a terres asturianes és molt favorable als seus interessos, però tot aficionat merengue també sap que els de Manolo Preciado, tocats en l'orgull, donaran el millor de si per tancar moltes boques.

De fet, el tècnic dels blanc-i-vermells presentarà el seu onze de gala -amb sis homes que van ser suplents al Camp Nou- per acabar amb la imbatibilitat dels de Mourinho. L'Sporting, que només ha perdut un partit a casa, n'ha empatat dos i n'ha guanyat dos més, ho tindrà complicat per doblegar un Madrid que també vestirà les seves millors gales i que aterra a El Molinón empès per la bona trajectòria i per l'obligació de vèncer davant la pressió del FC Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut