Primera Divisió

El Madrid se situa en el liderat provisional amb una victòria contra el Valladolid per 3-1

El Reial Madrid s'ha situat en el liderat provisional de la Lliga després d'aconseguir una victòria amb el mínim esforç possible contra el Valladolid per 3-1. El Valladolid s'ha avançat en el marcador amb un cop de cap de Fernando Sales en el minut 10, però, en només dos minuts, el Madrid ha capgirat el resultat advers amb gols de Roberto Carlos i Ronaldo abans del descans. Tot i dominar la segona part en busca de l'empat, en l'últim minut, Portillo ha fet el definitiu 3-1.

La sorpresa ha saltat en el minut 10 de partit quan el Valladolid s'ha avançat en el marcador. Fernando Sales, amb una rematada de cap, ha fet el 0-1 aprofitant una mala sortida de Casillas. Només quatre minuts després, l'equip castellà ha estat a punt de fer el segon amb un cop de cap de Pachón que Casillas ha salvat amb la punta dels dits. Tot i el domini visitant, en el minut 19, el Madrid ha aconseguit empatar. Roberto Carlos, amb un potent llançament de falta des de la frontal, ha batut Bizarri per baix. I en un ràpid contraatac, Ronaldo, en el minut 21, ha capgirat el marcador amb un gran xut per l'escaire. En el minut 34, el Valladolid ha pogut empatar amb un xut de Pachón massa innocent a les mans de Casillas després d'una bona jugada de Chema. A la represa, el Madrid ha sortit molt adormit i el Valladolid ha tingut una gran oportunitat per empatar en el minut 59, però el xut de Pachón s'ha perdut per sobre del travesser després d'un refús de Casillas a un llançament de falta de Colsa. Raúl ha tingut una gran oportunitat per fer el gol de la sentència en el minut 68 amb una vaselina per sobre del travesser de Bizarri. A falta de 7 minuts pel final, els visitants han tornat a desaprofitar una clara ocasió per fer l'empat a dos. L'exblaugrana Ciric ha rematat al lateral de la xarxa des de l'interior de l'àrea. En l'últim minut de partit, Portillo, que acabava d'entrar sobre el terreny de joc, ha fet el 3-1 en una jugada aïllada aprofitant una pilota morta a l'interior de l'àrea. DEPORTIVO, 6-ALABÈS, 0 En l'altre partit avançat de la jornada, el Dépor s'ha refet de la derrota a la Lliga de Campions contra el Basilea amb una espectacular golejada per 6-0 contra l'Alabès, que arribava a Riazor com el millor equip de la lliga el 2003. Un "hat-trick" de Diego Tristán, dos gols de Makaay i un més de Luque han arrodonit la victòria del conjunt gallec, que ha atrapat el València en la classificació amb 42 punts.