El Madrid respira gràcies al Borussia, i el Dépor s'enfonsa en el seu grup en perdre a Basilea

Cara i creu dels equips espanyols en la continuació de la jornada de la Lliga de Campions. El Madrid ha complert i, amb remuntada inclosa, ha guanyat un perillós Borussia de Dortmund. Raúl, amb un gol que el posa encara més al capdavant dels màxims golejadors de la competició i del Madrid a Europa, i Ronaldo han deixat en res el gol de Koller. El Dépor, en canvi, queda molt a prop de dir adéu a la Champions, després de perdre al camp del Basilea, per 1 a 0. En el grup del Madrid, el Milan ha guanyat el Lokomotiv, amb un solitari gol de Tomasson, i, en el del Dépor, el Manchester s'ha imposat a la Juventus per dos a un.

MADRID, 2 - BORUSSIA, 1 Raúl ha sigut un cop més l'ànima i el jugador més perillós del Madrid i ha estat a punt de marcar en tres ocasions clares molt ben resoltes pel porter del Borussia en els primers compassos del partit. El gegant txec Jan Koller ha avançat els alemanys amb un potent xut des de fora de l'àrea quan es complia la mitja hora de joc. Luís Figo ha enviat un gran xut des de la frontal al travesser. El Madrid s'ha llançat a l'atac, però el Borussia sortia amb molta classe i velocitat gràcies als quatre jugadors brasilers que tenia al camp. Es veia venir, i Raúl ha empatat amb un gol de picardia segons abans d'arribar al temps de descans. El crac madridista ha resolt des de terra un embolic entre dos defenses i el porter alemany. El davanter madridista s'ha consolidat com a màxim golejador de la història de la Lliga de Campions i del seu equip en competició europea. La segona part ha començat com la primera, amb un joc molt obert i vistós i contínues arribades a les dues porteries. Zidane, després d'una gran jugada per la banda dreta, ha esperat l'arribada al segon pal de Ronaldo i li ha posat una gran pilota que el brasiler ha convertit en gol amb fortuna. El porter Lehman ha estat l'últim a introduir la pilota a la porteria. BASILEA, 1 - DÉPOR, 0 Al Dépor, se li ha complicat molt la continuïtat en la Lliga de Campions, després de perdre aquest vespre, a Basilea. Els suïssos han estat molt superiors en la primera part i ja en els primers minuts han disposat d'alguna oportunitat de gol força clara, sobretot aquesta falta que Murat Yakin ha enviat al pal de la porteria de Juanmi. L'equip gallec només ha disposat d'una ocasió per avançar-se, en un contraatac molt ben portat per Makkay. La rematada de l'holandès, però, ha topat amb el porter del Basilea Zuberbühler, a qui anomenen col·loquialment "Zubi". El Basilea s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol quan es complia la mitja hora de joc de Hakan Yakin, que ja havia estavellat una pilota al pal en una jugada anterior. En la segona part, els suïssos han buscat el gol de la tranquil·litat en els primers minuts i Barbers l'hauria pogut fer, però la seva rematada ha sortit a fora. A partir d'aquí, el Dépor ha dominat el partit, i ha reclamat un penal a Luque, que l'àrbitre, l'holandès Temmink, no ha assenyalat. El mateix Albert Luque ha tingut poc després una bona ocasió, però el seu cop de cap ha sortit a fora. L'última oportunitat l'ha tinguda Diego Tristán, ja en temps afegit, en el llançament d'una falta, però la pilota ha anat a fora. Amb la derrota, i la victòria del Manchester per 2 a 1 sobre la Juventus, els gallecs queden pràcticament sense opcions de classificar-se per als quarts de final, amb només un punt després de 3 partits. Brown i Van Nistelrooy han marcat pels anglesos i Pavel Nedved ha fet el gol de l'honor dels italians.