Madrid

El Madrid presenta aquest migdia Mourinho, que no ha volgut un acte amb perfil "galàctic"

L'etapa Mourinho està a punt de començar al Reial Madrid. El club blanc el presentarà com a nou tècnic avui, a la una del migdia. Amb Mourinho, l'entitat madridista vol trencar dos anys de sequera de títols, sobretot després que el tècnic portuguès ha assolit el triplet amb l'Inter aquesta temporada (Copa, Lliga i Champions, precisament al Bernabéu). Una aposta que Florentino Pérez veu segura, un cop demostrada la seva eficàcia a l'hora de neutralitzar el Barça de Pep Guardiola en les semifinals de la Lliga de Campions.

Actualitzat
Mourinho arriba al Madrid després que els merengues hagin pagat a l'Inter 8 milions d'euros, segons la versió oficial del club blanc, o el doble, setze, segons va dir el club italià.

El tècnic portuguès ha demanat que la presentació no respongui al perfil "galàctic" que tant agrada a Florentino. Serà sense públic i sense trepitjar la llotja del Bernabéu, i es limitarà a una roda de premsa a la sala d'atenció als mitjans de comunicació. L'entrenador, batejat com "L'Especial" per Louis van Gaal, arribarà acompanyat d'una forta inversió. Ha demanat tres o quatre jugadors de caràcter defensiu de primera línia, però que alhora millorin el joc en atac.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut