El Madrid no convenç però s'imposa a una fluixa Reial Societat (2-0)

El Reial Madrid s'ha refet de l'ensopegada contra l'Olympique de Lió a la Champions amb una victòria poc convincent davant una innocent Reial Societat per 2-0. Els homes de Fabio Capello han fet una pèssima primera part i al descans s'ha arribat amb un empat sense gols i amb el públic del Bernabéu xiulant el mal joc del seu equip. En la represa, Reyes ha obert la llauna en el minut 69 transformant un llançament de falta. Poc després, els donostiarres s'han quedat amb deu per l'expulsió d'Aranburu, i amb la Reial buscant l'empat a la desesperada en inferioritat, Beckham ha culminat un ràpid contraatac en l'últim minut per sentenciar la victòria madridista.

El Reial Madrid ha fet molt poques jugades de perill en la primera part. Tot i els canvis introduïts per Capello, que ha deixat fora Cassano i Beckham, el Madrid no funcionava i només ha tingut una oportunitat clara de gol en els primers 45 minuts. Asier Riesgo, però, ha desviat magistralment una rematada de Van Nistelrooy.

Les coses han canviat una mica en la segona part amb l'entrada de Robinho per Emerson. Però la clau no ha estat el brasiler sinó Reyes, que ha fet l'1-0 en el llançament d'una falta, aprofitant que no hi havia al camp ni Beckham ni Roberto Carlos, que ha jugat el seu partit número 350 a la Lliga amb la samarreta blanca, però que ha estat substuït al descans per Raúl Bravo.

La Reial ha perdut pràcticament les opcions d'empatar perquè s'ha quedat amb deu per l'expulsió d'Aranburu, que ha entrat pel darrere Sergio Ramos i ha vist la targeta vermella directa.

Tot i la superioritat numèrica, el Madrid no aconseguia el gol de la tranquil·litat, que no ha arribat fins al temps afegit, com a conseqüència d'un contraatac. Els jugadors de la Reial havien pujat a rematar un córner i això ha permès a Beckham marcar, a plaer, el 2-0. Aquesta és la primera victòria del Madrid aquesta temporada al Bernabéu i amb set punts en tres jornades ocupa la quarta posició de la classificació.