Futbol

El Madrid marxa cap a Mallorca pensant en el complicat partit a l'Ono Estadi, però mirant de reüll el resultat del Barça

Pellegrini mira el Barça a través del Mallorca. Només tres partits al davant: el primer, demà a l'Ono Estadi, i sempre amb la pressió habitual de no poder fallar. El Madrid viatja aquesta tarda a Palma sense Marcelo, sancionat, però amb el recuperat Drenthe i el debutant Juanfran. Tots donen voltes i més voltes a quin pot ser el punt feble d'un Mallorca que ha estat 35 jornades classificat en zona europea i que no pensa renunciar perquè sí al quart lloc de Champions que ocupa ara mateix. Els separen 30 punts, però demà les ganes de guanyar del Mallorca i el Reial Madrid seran idèntiques.

Actualitzat
L'entrada en la convocatòria de l'holandès Drenthe en el lloc del brasiler Marcelo, sancionat, és l'única novetat de la llista de Manuel Pellegrini, que no pot comptar amb els lesionats Pepe, Raúl González, Van der Vaart i Lass Diarra. Pellegrini no ha pogut recuperar al francès, que segueix de baixa per una lumbàlgia, i davant l'absència de Marcelo, que ha de complir partit de sanció per acumulació de targetes, torna a convocar Drenthe. L'holandès no juga amb el Reial Madrid des del 13 de febrer, quan va disputar a l'estadi de Chapín a Jerez de la Frontera els seus últims minuts. Torna després de superar un trencament muscular.

També ha entrat a la llista, com va passar el cap de setmana davant l'Osasuna, però sense estar al cent per cent, el segon capità José María Gutiérrez "Guti". Arrossega molèsties per una sobrecàrrega als músculs isquiosurals de la cama esquerra. Repeteix també en la convocatòria Juan Francisco Bru "Juanfran", del planter, que va debutar diumenge passat amb el primer equip, jugant els decisius cinc minuts finals del partit.

La llista de convocats la formen Casillas, Dudek, Arbeloa, Raúl Albiol, Garay, Sergio Ramos, Metzelder, Drenthe, Gago, Diarra, Xabi Alonso, Granero, Guti, Kaká, Juanfran, Cristiano Ronaldo, Higuaín i Benzema.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut