El Madrid guanya l'Hamburg (2-1) en el primer test seriós de la pretemporada

El Reial Madrid ha guanyat l'Hamburg per 2-1 en el primer test seriós de la pretemporada. Tot i un inici dubitatiu, l'equip blanc s'ha avançat amb un gol de Van Nistelrooy en el minut 25. A la represa, els alemanys han empatat amb un golàs per l'escaire de l'egipci Zidan, però a pocs minuts per a l'acabament del matx, el canterà Parejo ha donat el triomf als de Schuster. S'ha de remarcar que l'holandès Rafael Van der Vaart no ha jugat per evitar qualsevol risc de lesió davant el seu més que probable traspàs al Reial Madrid.

Tot i que al minut 2 Van Nistelrooy ha marrat una clara ocasió en plantar-se tot sol davant el porter, ha estat l'Hamburg qui ha creat més perilll a l'inici del matx. Especialment actiu ha estat el davanter peruà Guerrero, que ha pogut perforar la porteria defensada per Dudek en un parell d'ocasions en aprofitar els avantatges que donava una defensa formada pels habituals suplents.

Però quan semblava que l'equip alemany començava a dominar, el Reial Madrid ha contestat amb un gol de Van Nistelrooy en aprofitar una passada de la mort de Salgado dins l'àrea. A partir d'aleshores, Guti ha agafat les regnes del seu equip i ha començat a combinar a plaer amb Robben, Raúl, Sneijder i Van Nistelrooy, tot i que Guerrero ha desaprofitat una ocasió molt clara per empatar poc abans d'arribar al descans.

A la represa, l'Hamburg ha anat a totes i al minut 52 Zidan ha empatat amb un autèntic golàs. L'egipci ha rebut la pilota fora de l'àrea, ha retallat Salgado i amb un xut amb rosca ha tret les teranyines de l'escaire de la porteria de Dudek. L'equip alemany ha donat un parell d'ensurts més abans que Schuster fes debutar el brasiler Robinho a la present pretemporada. L'entrada del brasiler ha esperonat l'equip blanc, que ha acabat imposant-se amb un gol del canterà Parejo a quatre minuts per l'acabament del partit.