El Madrid goleja el Tottenham (4-0) i fa un pas de gegant per ser a les semifinals de la Champions

El Madrid va golejar el Tottenham al Bernabéu (4-0) i ha fet un pas important per ser a les semifinals de la Champions. L'equip blanc va arrencar fortíssim i, al minut 4, Adebayor va avançar els madridistes amb una rematada de cap. A més, Crouch va ser expulsat al minut 15 per doble amonestació. A la represa, Adebayor, també de cap, feia el segon al minut 57. A partir d'aquí, els homes de Redknapp es van limitar a defensar-se. Di María va firmar un golàs al 72 i Cristiano Ronaldo va tancar el festival madridista.

Mourinho, excepte el lesionat Benzema, va fer jugar d'inici tot el seu arsenal ofensiu. I, de fet, el Madrid va començar atacant amb perill des del primer minut. El primer avís el donava Di María. I tot seguit, l'un a zero. Rematada d'Adebayor i el porter del Tottenham Gomes ni la veu a venir. Sens dubte la defensa i la porteria són el punt feble del conjunt anglès.

Expulsió de Crouch

El panorama pels blancs encara va millorar més quan Peter Crouch va veure en un quart d'hora dues targetes grogues consecutives i va ser expulsat. Curiosament, va ser amb 10 jugadors quan l'equip londinenc va reaccionar amb dues ocasions. La primera, de l'exjugador madridista Rafael Van der Vaart. I la segona, de la seva estrella, el gal·lès Gareth Bale, que amb la seva potència desbordava Sergio Ramos.

Precisament era el lateral andalús qui feia una centrada que Adebayor no arriba a rematar per ben poc. El Bernabéu es va indignar quan l'àrbitre alemany Felix Brych es va equivocar en no assenyalar penal per unes clares mans de Dawson.

Exhibició madridista a la represa

Cristiano, que va estar molt gris durant el primer temps, va aparèixer quan es va encetar el segon temps amb un gran xut. Però era la nit d'Adebayor. Una impecable rematada de cap posava el dos a zero al marcador i deixava una autèntica autopista al Madrid per accedir a semifinals. Un avantatge que el davanter togolès va poder ampliar en una rematada que treia "in extremis" Gomes.

El tercer gol arribava poc després, quan Di María enviava un míssil a l'escaire. Era la demostració que l'equip de Mourinho jugava a plaer. Però l'exhibició madridista es culminava amb el 4 a 0 de Cristiano Ronaldo. Un gol que sentencia l'eliminatòria i que demostra l'abismal diferència que hi ha entre el Madrid i el Tottenham.