Copa del Rei

El Madrid és incapaç de superar el Múrcia en l'anada dels setzens de final de la Copa (0-0)

El Reial Madrid va empatar sense gols a Múrcia, en l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei (0-0). Després de les advertències de Mourinho, els jugadors blancs van sortir amb les piles carregades a La Nueva Condomina i van dominar un equip local ben ordenat en defensa. Al minut 29, Granero va enviar una pilota al travesser, la millor ocasió per als madridistes. A la segona part, el líder de la Lliga ho va continuar provant, però es va trobar amb un encertat Dani Hernández.

La Nueva Condomina no es va omplir per veure el Reial Madrid, tot i que José Mourinho va presentar un equip amb un bon grapat de titulars, entre els quals, Casillas, Sergio Ramos o Cristiano Ronaldo. Però l'onze blanc va exhibir més misèries que virtuts en la primera part. Diarra es va arribar a veure desbordat en alguns moments, i amb una bona dosi de faltes, es va arribar a jugar la segona targeta groga. Benzema va ser gairebé incapaç de crear perill a la porteria de Dani Hernández, igual que la resta del seu equip.

Els madridistes es van estavellar una vegada i una altra contra el mur defensiu del Múrcia, i només han pogut crear perill amb llançaments a distància, de Cristiano Ronaldo o d'Esteban Granero, que ha anat al travesser de la porteria murciana. Només una excepció, al minut 45. Una centrada de Granero que Raúl Albiol ha rematat de volea, massa alt.

Benzema, sentenciat

A la segona part, tres quarts del mateix, com ho demostra un xut de falta de Cristiano Ronaldo aturat per Dani Hernández. Tenint en compte la poca millora, Mourinho va moure la banqueta i va sentenciar Benzema substituint-lo per Higuaín. També van entrar Khedira i Di María en el lloc de Ronaldo, que abans de sortir del camp, i tot i que l'apuntaven amb un làser, va fer un altre gran llançament de falta. Però la reacció de Dani Hernández als xuts del portuguès i de Pedro León van estar a l'alçada. D'aquí fins al final, el Reial Madrid va continuar picant ferro fred, mentre que Mourinho cada cop feia més mala cara. Per segon any consecutiu, els blancs són incapaços de marcar un gol al camp d'un rival de Segona B.