El Madrid es guanya un lloc a la final de la Copa del Rei passant per sobre del CAI Saragossa (98-66)

El Reial Madrid s'ha classificat per la seva quarta final de la Copa Rei en les últimes cinc temporades en vèncer un CAI que no l'ha aguantat més de 15 minuts de joc (98-66). La direcció de Sergio Rodríguez (13 punts, 11 assistències) en el segon quart ha donat el tret de sortida en l'escapada definitiva dels blancs en el marcador.

El partit ha començat amb un ritme molt viu, amb tots dos equips buscant amb velocitat la cistella rival. El CAI ha portat la iniciativa fins que 5 punts seguits de Sergio Llull i un triple de Mirotic han donat el primer avantatge seriós al Madrid, 16 a 10. La insistència dels aragonesos en buscar el joc interior ha carregat de faltes els pivots rivals (2 per Bourousis i Slaughter). Després d'uns minuts de desencert al final del primer quart el marcador ha estat de 22 a 15.

Sergio Rodríguez trenca el partit

El Reial Madrid ha ampliat la diferència en el començament del segon quart. Slaughter ha tancat les vies d'accés de la pilota als pivots saragossans. Després d'una antiesportiva de Llompart sobre Sergio Rodríguez, culminada amb dos tirs lliures i un triple de Rudy Fernández, els de Pablo Laso han marxat de 16 punts. Uns minuts d'inspiració de Rodríguez davant la defensa zonal aragonesa ha elevat la distància fins als 22 punts, sentenciant de forma definitiva la semifinal davant un CAI que perdia la pilota amb massa facilitat (15 vegades en els primers 20 minuts que han permès el Madrid anotar 21 punts).

Al descans el resultat era 54 a 37. Els dos períodes restants ha servit perquè el pivot georgià del CAI Shermadini, que podria marxar a l'Olympiacos, aconseguís una valoració de 30 amb 19 punts i 8 rebots, i sense jugar ni un minut de l'últim quart. Els madrilenys procuraven deixar passar el temps, i tot i això la seva renda ha arribat fins als 32 punts finals en uns minuts sense cap mena de tensió, 98 a 66.