El Madrid derrota el LASK austríac en el primer amistós de pretemporada (2-3)

El Reial Madrid ha iniciat els amistosos de pretemporada amb una victòria més còmode del que diu el resultat final (2-3) davant el LASK de Linz. Els austríacs, que celebraven els 100 anys de la seva fundació, s'han avançat per mitjà de Saurer al minut 12, però Baptista i Raúl, aprofitant dues passades de Robben, han girat la truita abans del descans. A la represa, Saviola ha sentenciat el matx i el gol final austríac, marcat per Mijatovic, ha arribat massa tard.

El partit ha començat a les 19.08 h perquè l'hora coincidís amb l'any de fundació del LASK, que celebra el seu centenari. La primera part ha estat dominada pel Madrid, però han estat els austríacs els que s'han avançat al marcador gràcies a un cop de cap de Saurer al minut 12. Com ahir el Barça, l'equip blanc no ha trigat a reaccionar i, vuit minuts després, Baptista ha igualat el matx en rematar de cap una bona centrada de Robben. Just abans del descans, l'extrem holandès ha tornat a ser protagonista en servir en safata el gol de l'1-2 a Raúl.

A la represa, més del mateix. El Madrid tocava i tocava a la frontal de l'àrea fins que arribava la seva oportunitat i el LASK no tenia prou empenta ni qualitat per cercar la porteria de Dudek. Al minut 50, Sneijder ha estat a punt de fer el tercer gol blanc, però la rematada s'ha estavellat al pal.

La recta final del matx ha estat força accidentada: el LASK ha hagut de canviar de porter dues vegades i a Heinze i Salgado els han fet cops molt durs dels quals s'han pogut recuperar. Finalment, al minut 83, Saviola ha sentenciat l'encontre en resoldre hàbilment una acció individual. Els locals han fet el 2-3 per mitjà de Mijatovic quan el temps ja estava complert i no hi havia minuts per a la remuntada.