El Madrid deixa escapar la victòria en l'últim minut i s'haurà de conformar amb el subcampionat

El Madrid ha deixat escapar la victòria del Sánchez Pizjuán en l'últim minut i ha permès el títol de Lliga del Barça, que ha empatat a un al camp del Llevant. El Sevilla ha estat superior i Sergio Ramos ha avançat el seu equip, però abans del descans, Javi Navarro ha empatat amb un gol en pròpia porta. Un golàs de Zidane semblava donar la victòria al Madrid, però en l'últim minut, Baptista, amb un cop de cap, ha establert l'empat a dos definitiu.

El Sevilla ha posat el Madrid contra les cordes durant els primers 30 minuts de partit. Els homes de Caparrós han imprès un ritme de joc trepidant i han començat a crear moltes ocasions de perill sobre la porteria madridista. En el minut 4, Casillas ha salvat el seu equip d'encaixar el primer gol desviant una rematada de Baptista a la sortida d'un córner i dos minuts després, Pérez Burrull ha perdonat l'expulsió a Roberto Carlos per una duríssima entrada sobre Jesús Navas. Els locals han incrementat el seu domini davant d'un Madrid desaparegut i que en cap moment ha pogut superar la forta pressió dels jugadors sevillistes. En el minut 19, Sergio Ramos ha inaugurat el marcador amb un impressionant xut des de més de 30 metres que els molts seguidors blaugrana desplaçats a València han celebrat amb eufòria. Amb l'1-0, el Sevilla ha jugat els seus millors minuts i ha tingut l'oportunitat de deixar el matx completament sentenciat però ha perdonat i ha donat vida al Madrid. En el 27, Ronaldo ha tingut l'ocasió més clara del Madrid per empatar, però la seva rematada ha picat al pal. En el tram final de la primera meitat, els blancs han millorat i a tres minuts per al descans ha arribat l'empat a un. Després d'una centrada sense aparent perill de Roberto Carlos, Javi Navarro, que tornava després de complir cinc partits de sanció, ha desviat la pilota amb el cap al fons de la seva porteria. Tot i el millor joc del Sevilla, al descans s'ha arribat amb un injust empat. En la represa, el ritme ha baixat de manera espectacular ja que els sevillistes han acusat el desgast físic. Luxemburgo ha buscat més poder ofensiu i ha donat entrada a Guti i Figo. Amb Ronaldo molt incisiu, el brasiler ha reclamat un possible penal per una empenta de Javi Navarro. I en el minut 73, Zidane ha fet l'1-2 amb un autèntic golàs. El francès s'ha tret un xut impressionant del barret que ha sorprès Notario. El Sevilla s'ha abocat a la desesperada en busca de l'empat i ha creat nombroses ocasions de perill. Sergio Ramos ha tingut la igualada amb un cop de cap i després Baptista ha desaprofitat dues ocasions pràcticament consecutives. Quan la banqueta madridista ja celebrava la victòria, en l'últim minut Baptista ha fet l'empat a dos definitiu.