Futbol

El Lleida cau plantant cara al Betis i havent jugat tot el partit amb deu homes (1-2)

El Lleida ha donat la cara davant tot un Primera com el Betis aquest divendres al Camp d'Esports, en l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei. A la banqueta andalusa ha debutat Juan Carlos Garrido, després de la destitució de Pepe Mel. Pau Torres ha estat expulsat al minut 4. Verdú i Molina han marcat per als visitants.

Actualitzat

El Lleida ha donat la cara davant tot un Primera com el Betis aquest divendres al Camp d'Esports, en l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei. A la banqueta andalusa ha debutat Juan Carlos Garrido, després de la destitució de Pepe Mel.

Els andalusos, a banda de la seva clara superioritat, ho han tingut tot a favor des del principi del partit. Al minut 4, el porter català, Pau Torres, ha estat expulsat per un penal a Jorge Molina, la qual cosa ha suposat per als locals jugar pràcticament tot el partit amb un home menys.

Tot i que Perales ha acabat aturant la pena màxima de Molina, al minut 26 se n'ha assenyalat una altra i aquesta vegada Verdú sí l'ha sabut transformar. A dos minuts del descans, Molina ha ampliat l'avantatge bètic amb el 0 a 2.

A la segona part, el Lleida ha fet mans i mànigues per defensar-se del Betis, que volia sentenciar l'eliminatòria en el primer partit, i tampoc ha perdut l'esperança de remuntar. Al minut 57, Pere Milla ha marcat d'1 a 2 en una jugada d'estratègia. La rematada ha estat precedida d'un primer intent en fora de joc de Biel Medina que Delgado Ferreiro no ha vist.

Als últims minuts, als homes de Toni Seligrat els han començat a fallar les forces i s'han hagut de limitar a defensar-se dels atacs del Betis, que, aquesta vegada, no ha tornat a estar afortunat i s'endú al Villamarín un avantatge mínim de cara a la tornada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut