Segona Divisió A

El Lleida cau golejat a casa del Pontevedra, cuer de la Segona Divisió

El Lleida ha caigut al camp del Pontevedra, cuer de la Segona Divisió A fins aquesta tarda, per un clar 5-0. L'equip català s'ha vist a remolc en el marcador ja en el minut 5, i poc després, s'ha quedat amb deu jugadors per l'expulsió d'Albert Crusat. En la segona meitat, també ha estat expulsat Santos, i amb nou jugadors el Lleida ja no ha pogut resistir. Javi Rodríguez, Changui, Juan Jesús i Capdevila han marcat els altres gols de l'equip gallec.

El Lleida s'ha vist obligat a anar a remolc gairebé durant tot el partit, concretament des del minut 5, en què el brasiler Alexandre Alves ha establert l'1-0 en transformar una falta. Les coses s'han complicat encara més per a l'equip de la Terra Ferma, ja que Albert Crusat ha vist la targeta vermella directa quan encara no s'havia arribat al quart d'hora de partit. Tot i que l'equip de Miguel Rubio ha tingut més la pilota que l'adversari, no ha trobat la manera d'empatar. Qualsevol intent de remuntada del Lleida s'ha tornat gairebé una missió impossible amb l'expulsió de Santos, que ha vist la segona targeta groga en el minut 60. La superioritat numèrica del Pontevedra ha acabat per donar-li l'avantatge definitiu en el marcador. El català Javi Rodríguez ha anotat el 2-0 en el minut 76 i Changui, Juan Jesús i Capdevila, ja en els minuts finals, quan el Lleida ja havia abaixat els braços, han signat el 5-0 definitiu.