El llaç groc d'Arrimadas i els atacs a Sanchis, el més comentat del debat a Twitter

Quan ha acabat el programa s'havien superat les 100.000 piulades

Actualitzat

Ampli seguiment a Twitter del debat de TV3 i Catalunya Ràdio amb els caps de llista per Barcelona dels partits amb representació parlamentària. En acabar el debat, s'havien fet més de 100.000 tuits comentant-lo. Fins a 30.000 usuaris han participat en la conversa.

El hashtag #DebatTV3 ha estat trending topic mundial i s'ha situat en el primer lloc a Espanya

La candidata més present en les piulades ha estat Inés Arrimadas, seguida de Cayetana Álvarez de Toledo i de Gabriel Rufián. El director de TV3, Vicent Sanchis, també s'ha colat entre els més citats i s'ha situat per davant de la resta de líders polítics.

De fet, les intervencions en què les candidates del PP i de Ciutadans han carregat contra ell han estat de les més comentades de la nit.

 

 

El minut d'or a Twitter ha estat a les 22.52, moment en què s'han fet 1.056 piulades. Just abans, Arrimadas mostrava un llaç groc i explicava que l'havien retirat d'un parc infantil.

Front Republicà, que no ha participat en el debat perquè encara no existia quan es van convocar les últimes eleccions generals, s'ha sumat a la conversa via Twitter.

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions 28AXarxes socials
Anar al contingut