Mohamed Salah remata de cap en un partit entre el Liverpool i el Manchester City (Reuters)
Futbol internacional

El Liverpool tomba el Manchester City en un duel d'alt voltatge i marcat per la polèmica arbitral (3-1)

Els "Reds" es fan forts en el lideratge de la Premier en un duel que els "citizens" han reclamat dos penals que els àrbitres no han xiulat

Victòria del Liverpool sobre el Manchester City a Anfield (3-1). Jürgen Klopp li guanya la partida a Pep Guardiola en un partit marcat per diverses decisions arbitrals controvertides.

Els "Reds" han obert foc ben aviat, en el minut 6, amb una canonada de Fabinho des de fora de l'àrea que ha perforat la porteria de Claudio Bravo. L'àrbitre, tot i consultar el VAR, no ha vist unes mans d'Arnold en la jugada anterior del gol que podrien haver suposat un penal a favor de l'equip de Guardiola. Els "Citizens" no han tingut temps de reaccionar i ha caigut el segon al minut 12 quan Mohamed Salah ha marcat de cap aprofitant una mil·limètrica assistència de Robertson (2-0).

Malgrat complicar-se l'enfrontament, els de Pep Guardiola no han baixat els braços intentant buscar la remuntada en tot moment. Ara bé, només començar la segona part, lluny d'escurçar distàncies, ha arribat el tercer del Liverpool amb un letal cop de cap de Sadio Mané (3-0). Poc després, Raheem Sterling ha caigut a dins de l'àrea d'Alisson i, tot i les protestes del City, l'àrbitre de nou no ha vist penal.

El gol del City ha acabat arribant al minut 77 de les botes de Bernardo Silva a assistència d'Angelinho, que ha fet pujar el definitiu 1-3. Després d'aquest partit, el Liverpool es fa fort en el lideratge de la Premier, mentre que el Manchester City cau fins a la quarta posició a nou punts dels "reds".