El Liverpool supera el Juventus i l'Olympique i el PSV empaten a un en l'anada de quarts

Aquesta nit s'han jugat dos partits d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Gairebé 20 anys després de la tragèdia de l'estadi de Heysel, on van morir 39 persones, els equips protagonistes d'aquell dia s'han tornat a enfrontar, Liverpool i Juventus. El resultat ha estat de 2-1 per als anglesos, amb gol de Luis García. L'altre partit l'han jugat l'Olympique de Lió i el PSV Eindhoven, que han acabat empatats a un. El també exblaugrana Cocu ha estat l'autor del gol holandès.

El duel entre els dos equips revelació de l'actual edició de la Lliga de Campions ha acabat en empat, però el resultat és enganyós, perquè el líder de la Lliga francesa, l'Olympique de Lió, ha estat molt superior al líder de la Lliga holandesa, el PSV. De fet, aquest és el primer empat que cedeix l'Olympique a l'estadi de Gerland aquesta temporada en Lliga de Campions. Durant la primera meitat, el Lió ha donat un bany de joc a l'equip holandès gràcies al talent de Juninho Pernambucano i a la velocitat i força dels seus davanters. Malouda ha avançat els francesos en el miut 12 i tant Diarra com Essien, que ha xutat al pal, han tingut oportunitats per decidir més l'eliminatòria. La segona part ha començat amb el mateix color i Govou ha intentat col·locar massa la pilota en una ocasió d'or. Però a 10 minuts pel final, ha aparegut la il·lusió de tot un veterà Philip Cocu. L'exjugador del Barça ha començat un esprint des del mig del camp, s'ha endut un rebot i ha etzibat un xut imparable. Era el primer llançament de l'equip d'Eindhoven entre els tres pals en tot el partit i val el seu pes en or, ja que ha fet que els holandesos passessin d'estar més a prop de la classificació per a les semifinals que de l'eliminació. Liverpool, 2-Juventus, 1 El record de la tragèdia de Heysel ha marcat el partit que ha enfrontat el Liverpool i la Juventus. Abans de començar el partit, els dos equips han fet un homenatge a les 39 víctimes d'aquell accident. Els anglesos han aprofitat un córner en el minut 9 de partit per avançar-se en el marcador. Ha estat Hyppiä qui ha avançat l'equip de Rafa Benítez. Un altre exjugador del Barça ha marcat el segon del Liverpool. Ha estat un golàs de Luis García que, amb un xut des de fora l'àrea, ha sorprès tothom i ha fet pujar el 2-0. Ja a la segona part, la Juve ha reduït les diferències i Cannavaro, en el minut 62, ha tornat a donar opcions a l'equip italià.