Barcelona

El Liceu i TVC porten "Norma" a la platja de la Barcelona

La platja de la Barceloneta ha estat l'escenari escollit pel Liceu i Televisió de Catalunya per retransmetre aquest dimecres a la nit l'estrena de l'òpera "Norma", de Vincenzo Bellini. Unes 2.000 persones han pogut veure a través d'una pantalla gegant, de 30 metres quadrats, aquesta gran producció que s'havia estrenat una hora i mitja abans al Liceu. "Norma" era un dels plats forts d'aquesta temporada operística del Liceu, i ha comptat amb la prestigiosa soprano Fiorenza Cedolins com a protagonista. Acostar l'òpera a la gent del carrer ha estat una iniciativa rebuda amb entusiasme pels assistents.

Actualitzat
"Norma", de Vincenzo Bellini, ha servit per posar punt final a la temporada operística del Liceu. Ha estat un comiat amb traca final. Primer, pel gran repartiment a dalt de l'escenari. I segon, per l'insòlit escenari que han escollit el Liceu i Televisió de Catalunya per acostar aquesta òpera al gran públic.

L'escenari en qüestió ha estat la platja de Sant Sebastià de la Barceloneta. Gràcies a una pantalla gegant de 30 metres quadrats, unes 2.000 persones han pogut seguir gratuïtament "Norma", la dramàtica història d'amor musicada el segle XIX pel compositor Vincenzo Bellini.

Crear cultura d'òpera és l'objectiu d'aquesta iniciativa, que ha servit per familiaritzar la gent del carrer amb sopranos de primera línia, com Fiorenza Cedolins, que feia de Norma. Aquest esdeveniment musical ha coincidit amb la renovació del conveni de mecenatge de Televisió de Catalunya amb el Liceu. Una col·laboració que portarà de nou l'òpera a les llars catalanes, la temporada que ve.
Anar al contingut