Hoquei patins

El Liceo escombra el Blanes 2-7 i deixa els catalans sense la Copa de la CERS

El Liceo ha agafat el relleu del Mataró i s'ha proclamat aquest diumenge campió de la Copa de la CERS. Els gallecs s'han imposat al Blanes per 2-7 en una final desequilibrada i en la qual els homes de Manolo Barceló han pagat molt cara la falta de concentració i les nombroses facilitats donades en defensa. La superioritat dels de la Corunya ha estat tanta que a la mitja part ja dominaven per 0-3. En la segona meitat, els de la Selva s'han ensorrat totalment i han acabat encaixant una derrota dolorosa.

L'inici del Blanes ha estat nefast. El conjunt de la Selva ha tingut una sortida plena de desconcert, i això ho ha aprofitat el Liceo per obrir el marcador amb un gol matiner. Josep Lamas ha fet el 0-1 en els cinc minuts màgics dels gallecs. I és que immediatament després dos gols pràcticament consecutius de Gual han deixat la final sentenciada.

Amb el 0-3 s'ha arribat al descans, i a la represa les opcions catalanes -si és que encara en tenien- han quedat dilapidades amb el 0-4 signat per Lamas. Armengol ha retallat diferències per part del Blanes tot i que la reacció del Liceo ha estat immediata i Jordi Bargalló ha deixat les coses com estaven anotant l'1-5.

Jepi Selvas ha tornat a escurçar diferències (2-5) amb una gran jugada individual però incomprensiblement el Blanes, en lloc de reaccionar buscant una remuntada miraculosa, ha abaixat els braços. El Liceo jugava a plaer i ha aprofitat la indolència dels selvatans per arrodonir la golejada amb dos gols més, signats per Pablo Álvarez i Lamas.